Kui olin 15, hakkasin Beniga käima. Ta ei hilinenud kunagi ühelegi kohtingule ja helistas mulle iga päev. Olin veendunud, et ta oli "see üks ja õige". See tunne kestis seni, kuni kohtasin Bobbyt, kes oli naljakas ja võluv. Need kaks omadust olid just need, mis Benil puudusid. Bobby võlus mu ära üsna kiiresti ning lõpuks olin piisavalt julge, et Beniga suhe lõpetada. Eeldasin, et Ben on vihane ja endast väljas, kuid ei kujutanud ettegi, et ta kannab seda vimma endas rohkem kui kolm aastat.

Järgmise nädala jooksul kogunes Benilt mu telefoni üle 100 sõnumi ja telefonikõne, kus ta palus, et annaksin talle veel ühe võimaluse. Tema sõnumid olid küll tüütud, kuid otsustasin, et ei pööra nendele tähelepanu. Mõtlesin, et kui piisavalt kaua ignoreerin, ta lõpetab.

Aeg läks edasi ning minu ja Bobby suhe läks tõsisemaks. Veetsin jõulud tema vanemate juures ning postitasin Facebooki pilte, kus Bobbyga koos peal olime. Ühel hommikul, kui ärkasin, olid kõik meie Facebooki pildid kustutatud ja mul oli telefonis kaks uut sõnumit: üks Bobbylt, milles ta mind maha jättis ning teine Benilt küsimusega, et kas olen lahkumineku pärast väga kurb. Veider kokkusattumus, et Ben sellest nii kiiresti teada oli saanud. Ma ei osanud siis mõeldagi, et just tema selle lahkumineku põhjustajaks oli olnud. Peale aastavahetust sain teada, et Bobby oli saanud anonüümse SMSi, milles seisis, et olen Beniga ikka suhtes. See oligi siis lahkumineku põhjuseks.

Järgmise kahe aasta jooksul saatis kõiki mu suhteid ebaõnn. Andrew pettis mind oma endise tüdruksõbraga, James saatis mulle sõnumi, et on hoopis noormeestest huvitatud ja list läks veel edasi. Ben jälgis seda kõike, ikka mulle helistades ja sõnumeid saates. Alati läks nii: kohtasin noormeest, olin õnnelik ja kõik läks hästi ning äkitselt midagi muutus: noormees hakkas imelikult käituma ning ei rääkinud minuga enam. Ikka ei ühendanud ma seda lüli Beni ja kõigi luhtaläinud suhete vahel. Oletasin, et poisid polnud lihtsalt piisavalt küpsed ja ei osanud suhtes olla.

Lõpuks oli aeg ülikooli minna. Olin põnevil, sest see tähendas uusi tutvusi. Koheselt kohtusin ma Markiga, ta oli armas ja lahke. Päeval, mil panin end Facebookis temaga suhtesse, hakkas Mark võõralt numbrilt ahistavaid sõnumeid saama. Vaatasin numbrit ja tundsin ära - Ben.

Ma olin vihane. Helistasin Benile ja ütlesin talle, et ta eemale hoiaks. Ma ei tahtnud, et ka see suhe luhta läheks. Kahjuks Ben ei lõpetanud. Ta saatis Markile pidevalt sõnumeid ja leidis järjest uusi mooduseid, kuidas meid lahku ajada. Ta isegi teeskles, et on tüdruk ja saatis mulle sõnumeid sisuga, et Mark petab mind.

Asjad võtsid dramaatilise pöörde siis, kui läksin nädalavahetuseks reisile. Olime selleks ajaks Beniga lahus olnud juba üle kolme aasta. Lülitasin telefoni välja ja nautisin puhkust. Kui koju tulin, avastasin, et minu ja Marki suhe on läbi. Me ei läinud ainult lahku, vaid Mark oli veendunud, et olen valetaja. Olin hämmingus. Mul polnud õrna aimugi, mis vahepeal juhtunud oli. Helistasin oma sõbrannale, kellel palusin Marki ja Beniga rääkida. Tuli välja, et Ben saatis Markile minu telefoninumbrilt sõnumeid. Ta oli mu telefoni viiruse sisestanud ja omas ligipääsu kõigele: sõnumitele, telefoninumbritele ja mu kontodele sotsiaalmeedias. Ben oli seda sama tehnoloogiat kasutanud ka kõigi mu eelnevate suhete lõhkumiseks.

Järgmised paar kuud veetsin ainult uurijate ja advokaatidega rääkides. Kui sain kokku asitõendid, esitasin talle süüdistuse. Ben arreteeriti ja mõisteti jälitamises ning minu telefonis spioneerimises süüdi. Rohkem pole ma temast midagi kuulnud.