Vene popi tsaar Kirkorov on Eurovisioonil igal aastal platsis nagu tõeline koomiksikangelane. Seda enam tänavu Moskvas - näitas Filipp ennast ikka seal, kus oli teada, et kõige rohkem rahvast ja kaameraid ees...

Filipp Kirkorov (42) suutis 14 aastat tagasi ise Venemaa eest võisteldes «Hällilauluga vulkaanile» laulda välja vaid 17. koha. Aga hiljem on ta ikka igal aastal kohal olnud. Protežeena erinevate Venemaa, Valgevene või Ukraina noortalentide kõrval. Riias liikus Filipp t.A.T.u tüdrukute kannul, mullu Belgradis aga patseeris Ukraina sekspommi Ani Loraki käevangus. Ta sõitis limusiiniga ette alati minuti pealt täpselt sinna, kus Dima Bilan oli just rahva kokku toonud, kihama pannud ja siis ise oma kaaskonna ja limuga just minema kihutanud... 
Seda enam nüüd Moskvas tegi vana-vene-karu oma trikid ära. Suurele avapeole ilmus Filipp Rootsi kolmekordse euroveterani Carolaga (42). Kahepeale tõmbab ju topelt kaameraid-diktofone enda ümber. Kroonika pressis sellest rüsinast läbi, Kirkorovile ligi.
«Jah, mina kutsusin Carola siia Moskvasse külla,» säras Kirkorov. «Lihtsalt, ta meeldib mulle. Saime tuttavaks neli aastat tagasi Ateenas, kus Carola viimati Rootsit eurolauluvõistlusel esindas.» 
#end#
Kas Filippilt on ka Carolaga kokkulaulmist loota, nagu paar aastat tagasi Ateena ponks-poisi Sakis Rouvasega, kes nüüd juba teisel euroringil Kreeka eest võistleb? «Jah,» noogutas Kirkorov.
Kas on ehk midagi juba salve lauldud? «Jepp,» ütles Kirkorov. Ja poseeris vastutulelikult kaameratele, haarates pisikese Carola kaissu oma turdile karurinnale. See töö tehtud, suundus paar edasi, kaaskond trügimas kannul, teisele korrusele - euroklubi VIP-tsooni.
Peo kulminatsiooniks tõusis Filipp muidugi ka lavale. Kui teised artistid said esineda ühe-kahe lauluga, siis Kirkorov pani kuninga õigusega oma kolm-neli... 
 
Osav taktik
Ka suures pressikeskuses kordas vene popitsaar ikka ja jälle oma meedia-publicity kübaratrikki. Ta ajastas oma läbimarsi keskusest täpselt sellele minutile, kui oli teada, et seal kõige enam kaameraid-mikrofone-diktofone-fänne liikvel.
Näiteks vahetult enne esimese poolfinaali starti. Kõigi pilgud pressikeskuses olid juba naelutatud algavale võistlusele. Aga tuli Filipp... Seekordse läbimarsi-ürituse pealkirjaks - «Tahtis lihtsalt osta euronänni». Nagu seda nänni, kõikvõimalikke särke-plaate delegatsioonijuhid igal õhtul erinevate maade pidudel-kohtumistel kummarduste saatel Kirkorovile niisamagi küllalt pihku ei pistaks... Kodus seda kraami juba mägedes. Aga nüüd tuli tuju peale osta veel mõned lisaks.
Trikk läks jällegi «kogu raha eest» läbi - pildistati ja Kirkorov sai oma selle päeva jao fläšše kätte....
Laupäeval kümmekond minutit enne otsustavat lahingut lülitas Venemaa juhtiv telekanal ORT eelmaiuspalana otsepilti Kirkorovi. Too laulis seal ära klassikaks saanud vana inglise eurohiti «Kisses For Me...». Siis kiljatas: «Bai-bai, nüüd aitab! Mul tuleb kohe jõuda Olimpiiski-saali kohale. Kivi kotti, Venemaa!» Ja läinud ta oli ning lauluvõistlus Olimpiiski staadionil või alata. 
Pärast finaali tegi Kirkorov veel ühe läbimarsi pressikeskuses, järjekordne uus tagi seljas, GUCCI tulitähtedega turjal. Aga nüüd pidi ta küll leppima vaid turvameeste kaaskonnaga. Sest kõigil jagus tähelepanu vaid äsja sündinud tšempionile, suul üksmeelne: «Years ago when I was younger...»