Susanil oli unistus – ta soovis oma suure armastuse tähistamiseks pidada muinasjutulised pulmad troopilisel Aruba saarel. Siis aga selgus karm tõsiasi – sellise peo pidamine oleks maksma läinud üle 50 000 euro.

Nutika naisena mõtles noor Susan, et küsiks õige raha pulmakülalistelt. Kahjuks oli 1500 eurot maksev pilet pulmas osalemise eest Susani sõpradele liialt kulukas, nad loobusid.

Peale rikutud suhete enda sõpradega hakkas karile jooksma ka Susani abielu. Pulmad jäid ära. Tänaseks kavatseb visa naine turjale võtta seljakoti ning minna hoopis Lõuna-Ameerikasse rändama.

Sotsiaalmeedias kulutulena leviv Susani postitus seletab nii mõndagi.

"Niisiis, meie palve saada 1500 eurot igalt kuradi külaliselt ei olnud midagi ennekuulmatut," alustas ta. "Me tegime asja külalistele väga hästi selgeks. – kui sa ei saa panustada, siis ei saa sa osa võtta meie eksklusiivsest pulmast. Selline võimalus tuleb ainult kord elus."

"Päriselt ka, kas see 1000 või 1500 eurot on palju? Ilmselgelt mitte! See on väga mõistlik. Ma tean inimesi, kes on rohkem küsinud," jätkas ta.

Kuigi Susan nägi palju vaeva oma sõpradele augu pähe rääkimisega, siis kahjuks oma rahakotiraudu avama see neid ei pannud.

Järgmisena proovis tragi Susan teha kampaania ühisrahastusplatvormil "Go Fund Me", kuid ka see kukkus läbi.

Kõige alguses olid naist valmis toetama ka armastatu perekond ja parim sõber. Kuid ka nemad ei soovinud lõpuks Susanil aidata suuri pulmi korraldada.

"Äkitselt aina rohkem inimesi kadus ära. Sealhulgas ka mu värdjas pruutneitsi. Mu parim sõber alates lapsepõlvest. Mu perekond. Ma olin šokeeritud ja nutsin palju. Asja tegi hullemaks see, et pulmad pidid toimuma juba kuu pärast. Kõikide asjade tühistamine oleks mulle 5000 eurot maksma läinud," oli Susan ahastuses.

Susani armastatu tahtis naisega ikka abielluda, ta ei hoolinud sellest, et nad ei saa lubada muinasjutulist pulma troopilisel Aruba saarel. Mees pakkus Susanile välja, et äkki teeks pulmad hoopis Las Vegases.

"Ma naersin talle näkku, kuid tal oli tõsi taga," kirjutas Susan. "Ta tahtis teha mingit odavat hooradele sobilikku räpast pulmaläbu Las Vegases? Mida kuradit, kas tal läks mõistus kusagile rändama? Kas ma olen mingi rämps-hoor?" oli nooruke Susan ahastuses.

"Mu eks lahkus toast ja ta isegi ei vabandanud mu ees, et sellise pakkumise tegi. Siis ma helistasin oma pruutneitsile, et silmad ja süda tühjaks nutta. Kuid kaastunde asemel ütles ta, et ma tahan liiga palju ja peaksin oma eelarve juurde jääma. Ma lihtsalt tahtsin ühe päeva elada nagu Kardashianid. Ma ütlesin talle, et ta on hale sõber ja viskasin toru hargile," jätkab Susan oma kohutavate üleelamiste kirjeldamist.

Kõik Susani pruutneitsid nõudsid oma raha tagasi, kuid naine ei olnud valmis seda tegema enne, kui nad kompenseerivad talle tekitatud emotsionaalse stressi.

Ta lõpetas oma pika Facebooki postituse öeldes: "Sõbralik meeldetuletus mu sitapeadest sõpradele. Ärge arvake, et ma kuulun teile. Ma lõikan teiesugused maod oma elust välja!"

Ei ole teada, millega Susan praegu tegeleb. Kindel võib olla vaid selles, et ta ei igatse taga oma kihlatut, perekonda ja sõpru. Ja vaevalt nemad tedagi.