See väga ainulaadne võimalus 23. aprillil sündinud leopardikutsikatega poseerida osutus aga kõigile osalistele arvatust keerulisemaks ning kaks tundi, mis planeeritud olid, läksid lennates ning pigem kaslastega kohandudes, kui pildistades. Tõeliselt arvestatavad kaadrid saadi alles sessiooni lõpus, kui veel viimane katse tehti.

Selgus, et 3-kuused "kiisud" on tegelikult juba väga isepäised metskassid, kes suurtest pingutustest hoolimata sundisid kõiki inimesi plaane nende soovide järgi muutma ning seadma. Fotograafi, stilisti ning pildistatava Lenna juuresolek tõi nende väiksekeste ellu särtsu ja uusi näritavaid asju, erilist huvi pakkus aga mõlemale tüllseelik, milles tänaseks suured augud haigutavad.

Klaasi tagant pehme kaisuloomana paistnud kaslased näitasid kõigile asjaosalistele oma küüsi ja hambaid ning tõid kuuldavale ka hirmutavad hääled, mis kauaoodatud põnevale päevale tõsidus- ja ehmatusnoote lisasid.

Stilist Piret Pupparti jaoks jääb eilset pildisessiooni meenutama kriimustus käel, fotograaf Laura Kallasvee kummikud ja statiiv meenutavad seda pärastlõunat hambajälgedega.

Palju elevust tõi see pildistamine ka Tallinna Loomaaia külastajaile, kes klaasi taga kümnete kaupa uudistasid ning pildistasid. Koomilisi olukordi pakkusid aga hetked, mil leopardikutsikad siseruumides rahunesid ning pealtvaatajad võisid puuris jälgida "harilikku Eesti naist".

Vaata eredamaid hetki sessioonilt ning meenuta seda, kui mõne nädala pärast lõpptulemust Expressionsi kaupluste akendel näed!

Kui soovid, et Tallinna Loomaaias edaspidigi nii toredaid asju teha oleks võimalik ning loomad heades tingimustes kasvada ja paljuneda saaks, võid anda oma panuse, mille kohta leiad lisainfot Tallinna Loomaaia kodulehelt! Loomaaia Sõprade Selts on kindlasti rõõmus iga väiksemagi panuse üle!

Vaata videot: