Suhted:
Märtsis jõuavad nii Uraan kui Lilith sinu 12. solaarmajja (Jäära). Selle maja alla kuulub kõik, mis on seotud alateadvuse, varjatud hingejõudude, saladuste, illusioonide, pettuse ja enesepettusega. Sellise seisuga kiputakse sageli looma salasuhteid, samuti võetakse endale roll, mis tegelikult ei vasta tõelisele minapildile.


Seega võid end mässida mingisse skandaali: luua salasuhte, etendada mingit võltsrolli või näha sellises rollis kedagi teist. Seega soosib aasta romantilist ilutsemist ja sahtlisse või blogisse luuletamist, aga mitte reaalses elus toimivat suhet. 


Ent Jupiteri jõudmine Sõnni 4. juunil toob suhtetaevasse ehk mõne vaimuhiiglase, professori, pastori või Guru. Igatahes võid aasta teises pooles (ja kuni 2012 aasta juunini välja) kohtuda inimestega, kes on küpsed isiksused just intellektuaalses mõttes.


16. maist 9. juunini võid sattuda märkimisväärsesse afääri. Parim aeg seiklusteks ja romantikaks. Veel on armastuseks ja elunaudinguteks hea aeg 21. augustist 15. septembrini.
Lepinguid ja kokkuleppeid on hea sõlmida 9. oktoobrist 2. novembrini.

Töö:
Saturn liigub Kaaludes, mis on Sõnnile 6. solaarmaja (töö, rutiin, kohustused, olme, hügieen, tervis, detailid, analüüs, süsteem jne). 


Seega oled sa kinni eelkõige pisiasjades – sa ei oska tööasjades „suurelt mõelda“.
Ja kuigi üritad haarata korraga kogu panoraami, näed sa horisonti vaid jupikaupa. Seega pead sel töisel aastal tegelema rohkem üksikute puudega, kui metsaga tervikuna. Samas on su töömaastik suhteliselt kirju – põimuvad paljud eri liinid ja olukorrad ja see võib olla üsna väsitav. Töökaaslaste suhtes oled äärmiselt kriitiline – sulle tundub, et töötegemise asemel käib su ümber üks pidev jobukakkude siristamine. Töörahu huvides tuleks sul nendega siiski koos laulda. 


Kuni kevadise pööripäevani on rõhk rohkem meeskonnatööl, kollektiiviga suhtlemisel. Peale kevade algust, eriti aga aprillis ja pooles mais tunned vajadust omaette nokitseda. See on ideaalne aeg igasuguseks loominguliseks tööks. Vajad ka rohkem aega selleks, et oma töödega valmis jõuda.

Tervis:
Saturni pidurdava, kokkusuruva ja aeglustava mõju tõttu võib sul sarnaseid probleeme ka tervise tasandil ette tulla. Hoolitse selle eest, et sul ei tekiks organismis „seisakut“ – olgu selleks siis näiteks kehv vereringe või kange kael või selg istuvast eluviisist.


Püüa vältida olukordi, kus oled ajapuuduses – sellest sündiv stress oleks suurem, kui asi väärt.
Ka võivad sind kimbutada liigne unisus või unetus, samuti ülitundlikkus mõne toiduaine, eriti aga alkoholi ja ravimite suhtes. Eriti tugev on selline mõju vahetult peale kevade algust, eeskätt aga aprillis ja mai esimesel poolel


Seevastu 16. maist 21. juunini peaksid olema ideaalses füüsilises vormis. 19. septembrist 11. novembrini võta asju rahulikumalt, maga ja puhka võimaluse korral rohkem.

Loe lisaks: Publiku horoskoop 2011: Mida toob aasta jäärale?