Suhted:
Vabadus on sulle kõige tähtsam. Samas tahaksid aeg-ajalt ka kellegagi lähedane olla. See vastuolu lõhestab sind ning tekitab sisemisi pingeid.

Jupiteri liikumine Jääras (mis on Veevalaja jaoks vahetu infovahetuse, suhtlemise ja isiklike mõtete solaarmaja) 22. jaanuarist 4. juunini muudab sinu jaoks tähtsaks eelkõige suhete intellektuaalse momendi. Kindlasti peaksid sa saama oma sõbra või partneriga kõigest avameelselt rääkida – läbi mõttevahetuse ja ideede jagamise jõuad kergemini ka intiimsete tunneteni.

Mai teises pooles või hiljemalt juunis muutud kodu- ja perekesksemaks ning jutuajamised ja kohtumised ei tundu enam nii olulised.

Jaanuaris tuleks olla eriti siiras ja avameelne, vältimaks võimalikke intriige ja arusaamatusi.

Veebruari esimeses pooles on sul võimalus suhetes initsiatiiv enda kätte haarata. Samas võib tühjast tüli tõusta.
2-27. märtsini liigub Veevalajas Veenus – parim aeg armuasjadeks ning endast teistele positiivse pildi loomiseks.
Romantika, naudingud, aktiivne puhkus: 9. juuni – 4. juuli.
Harmoonilise koostöö aeg: 28. juuli – 21. august.

Töö:
Kuni juunini sobib sulle rohkem intellektuaalne töö, kus pead genereerima uusi ideid. Sa oled hea strateeg ja suudad hästi erinevaid projekte välja töötada. Oled ka tavalisest palju kiirem ja jõuad rohkem. Samas on oht teha kiirustades vigu, jätta infotulvas olulisi asju tähelepanuta.

Alates mai teisest poolest tuleks sul uute projektide tempot maha võtta ning keskenduda rohkem vanade asjade lõpetamisele.
Ka soosib aasta teine pool (alates 4. juunist) tööd kodustes või lihtsalt üksinduse tingimustes. Samuti töid, mis on seotud majapidamistarvete, toiduainete, põllumajanduse, kinnisvaraga.
Juunis-juulis on hea teha endale natuke reklaami, esineda rahva ees või meedias.

8-26. augustini tuleks vältida siduvate lepingute sõlmimist ning ka suuliste lubaduste andmist. Koostööpartneritega võib ette tulla arusaamatusi.

19. septembrist 11. novembrini on kas aktiivse koostöö või konkurentsi aeg. Pead valima poole.

Tervis:
Suvekuudel peaksid oma mõistusele puhkust andma ning tegelema rohkem füüsilise tegevusega – reisima, matkama. Kõige tervislikum oleks tegeleda aga aianduse, taimede ja lilledega. Käsi mullas oleks hea pingemaandaja ja jahutaks ülekuumenenud ajuprotsessori kiiresti maha.

Samas võib sul aasta teisel poolel tekkida nälg hea ja parema järele, mistõttu ärkavad sinus ellu gurmaanlikud kalduvused.
15. jaanuarist 23. veebruarini oled vastuvõtlikum põletike ja palaviku suhtes. Võid endale sisse lõigata või end põletada.
Aprillis ja mai esimeses dekaadis on võimalikud hooletusest ja kiirustamisest tingitud traumad.

Mai teises pooles ja juuni esimesel kümnepäevakul on eriliselt tervistav maad kaevata ja aias möllata.

Aeg 21. juunist 3. augustini sobib aktiivseks puhkuseks ehk siis akude laadimiseks.