"Järjekordselt üritatakse panna meid kõiki vaimustuma negatiivsest. Vägagi paljudel naistel on "võime keerata mehed ümber sõrme". Mõnel on see suurem kui teistel. Enamus naisi ei kiitle selle võimega ega praktiseeri igapäevaselt, eriti pisikeses Eestis. Üldjoontes on ju mehed lihtsalt käsitletavad, teatud rutiinsete võtete abil on võimalik iga isane panna enda järele jooksma. Aga milleks küll?!"

"Miks peaksin oma naiselikkust tõestama selle läbi, kui paljude meestega olen seksinud või kui paljud on tahtnud minuga seksida; või kui paljusid mehi olen osanud seksi abil rahast tühjast teha.
Sul kas on see miski või ei ole, enamasti on see kaasasündinud-mingitsorti väli su ümber. Sa ei pea nägema hirmsat vaeva oma välimusega, ehkki alati on ju tore kena välja näha."

"Ja palun, jätke vananevate hüsteeriliste tädikeste promomine. Väga naeruväärne on näha, kuidas nad meeleheitlikult üritavad endale ja teistele tõestada, et on ikka veel mehi, kes tahavad nendega seksida. See on esmane lõbumajas.
Täna ja praegu on ka Eestis väga palju noori kaunitare, kes võiksid olla saatuslikud naised, kuid ei pea seda vajalikuks. Kavalamad meist kasutavad seda omadust endale karjääri sepistamisel. "