Korraldaja kiidulaul ei ole adekvaatne! Olles aastaid olnud Vägilaste laulu kuulaja ja austaja olin väga kurb kuuldes nende lõpetamisest ning otsustasin selle viimase kontserdi oma silmaga ära kaeda. Siiani oli mind tagasi hoidnud, et äkki pole ma Viljandi folgi jaoks piisavalt etno.

Hirm osutus asjatuks: Viljandi folgi ala nägi välja nagu korralik külaläbu jaanipäeval: laga, purjus seltskond ja kaklused!?

Vägilaste kontserditelk oli rõve! Jookide müümine keset telki, haisvad ja suitsevad grillid vastu telgi väheseid ventilatsiooni avasid, purupurjus isikud pressimas ennast kontserdi ajal rahvast läbi (mõlemas käes vahutav siider) - see ei ole ootamatus- see on korraldajate BLÄKK!

Lisaks veel ürituse turva poolt korraldatud tõuklemis ja trügimis võistlus, millesse tahmatult sattusid lapsed ja lapseootelemad oli juba kuritegeliku iseloomuga. See on tõesti ime, et seal keegi viga ei saanud...

Pärast esimest setti (ei saanudki aru, kas see on kontsert või küla tantsupidu) lahkusin kontserdilt ja hiljem kuulsin, et kõik mu tuttavad samuti!

Piinlik on siiani - eelkõige sellepärast, et tegemist pidi olema üritusega, mis otseselt vastandudes Õllesummerile (ei käi seal ega kavatse kunagi minna) osutus lihtlabaseks ja käpardlikult korraldatud joomaks...

PS! Vägilaste fänn, aga olen edasi ja tagasisõites nautisin seda täiega auto CD-mängijast!