Just JoJo on esimese põlvkonna New Yorgi breikar, kellele kuulub mitme ikoonilise breigiliigutuse "leiduri" kuulsus. Ka ei pääse temast ükski hiphopi ja breigi ajaloohuviline.

Publikule rääkis ameeriklane, et seekordne Eestisse tulek on tema jaoks 25 aasta jooksul esimene kord taas Euroopasse tulla ning ta on seda väga oodanud. Loomulikult kiidab mees lisaks siinsele arhitektuurile Eesti naiste ilu ning ootab väga homset Battle of ESTi võistlust Tartus. Vanadest aegadest ja breigi muutumisest aastate jooksul rääkides meenutas mees lõbusalt, kuidas algusaegadel oli breikimine getopoistel auasi ning teise kuti liigutuste ahvimise eest võis tappa saada.

Räppar Zuby liitus JoJo kiiduavaldusega siinsetele õrnema soo esindajatele ning rõõmustas, et Eestis hiphop ja breik populaarsed on. Eile Tallinnas ööklubis Sound üritustesarjas Funk-o-Matic esinenud räppar astub sama peo raames täna üles Võrus ning laupäeval Tartus ning teeb live'i ka Battle of ESTi afterparty'l.

Mida nad veel rääkisid, vaata videost!

Mõlemad mehed on peale Battle of ESTi siia saabunud ka ülemaailmse hiphopkultuuri alal hoidva ülemaailmse organisatsiooni Universal ZuluNation 40. juubelipidustuste raames, mille algataja ja eestvedaja JoJo on.