Ürituse teemaks oli “Tagasi Moodi” ning iga klass pidi loositud teemal mõtlema ning teostama lava-show, kus tuli näidata võimalikult palju moodi ning pakkuda publikule huvitavat elamust. Selleaastane üritus pakkus vaatamisväärset, alustades täpilistest kleitidest, lõpetades härja sarvedega. Võisteldi kahes vanuseastmes: põhikool ning gümnaasium. Õhtu lõpuks hullutas noori Daniel Levi bänd.

Ürituse korraldamisega alustati kohe kooliaasta alguses, kui hakati otsima sponsorid, pandi paika sündmuse kuupäev ning ühiselt valiti ka moe-show teema. Et kogu piletitulu planeeriti annetuseks, siis kulude katteks kogusid õpilased raha, korraldades kohvikuid, kus pakuti koduseid küpsetisi ning anti võimalus kätt proovida õnneloosis, millesse panustasid õpilased, õpetajad ja sponsorid. Üritusel oli ka kogumiskast annetusteks, et piletitulule lisa koguda. Ettevõtmise tulemusena koguti 1270 eurot, mis antakse üle 3. juunil kooliaasta lõpuaktusel Vähihaigete Laste Vanemate Liidu esindajale, Rapla Ühisgümnaasiumi vilistlasele Märt Avandile.

Sellise summa kogumine sai võimalikuks tänu väga heale koostööle ja usinatele õpilastele, kellest peakorraldajad olid Sigfried Kesküla, Markus Bachmann, Berit Reinu, Elena Allikmäe ja Kristiine Täpsi. Oma panuse andis üle 40 sponsori, kellest suursponsorid olid Rapla Vallavalitsus, MIVO Ehitus, Eraküte, Tallinna Küte, 1autorent, RMW Transport, 3DInfra, Candille Digitrükk. Rapla Ühisgümnaasium tänab südamest kõiki sponsoreid.