ReUse Republicu eestvedaja Mari Martin: „Uuskasutusturul leidub rõivaid ja aksessuaare igale maitsele, nii emadele kui lastele, sekka üht-teist ka meestele. On nii eksklusiivsemaid kui ka väga soodsa hinnaga disaintooteid. Eraldi on leiunurk, kust võib põnevat kraami leida isegi peaaegu tasuta. Kuna kõik tooted on ainulaadsed, teab meie uuskastusturu austaja, et kohal tasub olla kohe esimesel päeval – siis saab nautida suurimat valikut."

Koostöös Dr.Hauschkaga teeme soovijaile esmakordselt ka Tallinnas stiilimuutust – ReUse Republicu disainerid-stilistid aitavad registreerunutele uut keskkonnasõbralikku välimust kujundada, Dr. Hauschka hoolitseb soengu ja meigi eest ning enne ja pärast stiilimuutust tehakse pilte, mille stiilimuutujad hiljem ka endale saavad. Reedel, Ööshoppingu ajal, pannakse oksjonil välja ka eksklusiivse ballikleidi, mille on Reserved’i laojääkidest ümber disaininud Margit Salk.

ReUse Republicu disainiturg Kristiine Keskuses leiab aset 7. ja 8. detsembril (K-N) kell 12–19 ja 9. detsembril (R) kell 12–24. Ööshoppingu ajal, reedel kell 21, toimub oksjon. Nii tootevaliku, ReUse Republicu ja Dr.Hauschka keskkonasõbralikule stiilimuutusele registreerumise kui oksjoni kohta saab täpsemat infot Facebookist.