"Möödunud sajand on eestlasele olnud oluliselt raskem kui tänane päev, nii et elame ka praeguse masu jms üle," ütleb endine politseijuht ning tänane riigikogulane Robert Antropov

"Soovin saabuvaks aastaks edu ning väärikat elu kõigile, kes seda tahavad ja sellese usuvad ning teevad selle nimel palju tööd," räägib ta Gossipile.

Millist raadiojaama enim kuulate ning millised on teie lemmiksaated telerist ning milliseid saatejuhte enim hindate nimeliselt? 
Raadio ja telesaated on minu elus juhusliku laadiga, vahel satun lihtsalt mingile neist peale ja siis vaatan-kuulan. Aastad muudavad maitseid ja stiili, kuid olen endiselt suur muusikafänn: U2, Guns&Roses, RedHotChiliPeppers, Metallica, System of a Down ja loomulikult Elvis, nendega kasvasin ja need jäävad mu lemmikuteks ka edaspidi.

Mida arvate valimisreklaamidele raisatavatest suurtest rahadest, kas poleks mõtekas mitte seda raha rahva heaoluks kulutada või anda?

Palju või vähe on abstraktne mõiste. Oluline on see, et igat raha kasutamist peab saama tõhusalt kontrollida.




Kas kunagi näete end töötamas veel politseijuhi ametikohal?

Praegu küll mitte. Töötasin jõustruktuurides üle kahekümne aasta. Töökogemus nii avalikus kui erasektoris on praeguseks Riigikogu tööks andnud hea kogemuse ja teadmistepagasi.

Mis on teie tulevikuplaanid? 
Ühiskonnas on palju probleeme, mis vajavad Riigikogu poolt seadusega reguleerimist või kehtiva regulatsiooni muutmist, soovin sellega edasi tegeleda. Olen tõeline reformikas – reformaator!