JÄÄR

Oled tuntud tegutseja ja loomu poolest liider. Sa ei karda proovida uusi asju, sest sa tead, et lõppude lõpuks võid sa seda uut asja armastama hakata. Kuigi teised ei tihka unikaalseid maitsed proovida, siis jäär hindab originaalsust ja annab kõigile võimaluse, mistõttu on just roheline jäätis sulle mõeldud.

SÕNN

Sõnni maitsed kipuvad olema rohkem luksuslikud. Kuid kui sa tahad, et su toit maitseks eriti hästi ja näeks esteetlik välja, siis sinu jäätis ei tohi olla kunagi ülepakutud. Klassikaline kuumaga sepitsetud plombiir sobib sulle ideaalselt. Saad nautida vahukoort, kuid kirss selle kõige peal peab olema tasakaalustatult kaunis vaatepilt, mitte silmale kriiskav liialdus.

KAKSIKUD

Nagu kaksikud ikka vajavad nad midagi, mis pakuks rohkem kui ühe perspektiivi. Kui sul on valida šokolaadijäätise või maapähklivõijäätise vahel, küsid sa iseenda käest: "Aga miks mitte mõlemad?" Sulle meeldib kogeda kõike, mida elu pakub ja üks pakkumistest ongi šokolaadijäätis maapähklivõikreemiga.

VÄHK

Nagu vähile iseloomulik, paistab tema väline oleks natuke karm, kuid kui inimesed saavad teada vähi seesmise olemuse, vaatab vastu pehme sisemus. Seetõttu sobib tugeva vahvlikoonuse sees pehme šokolaadi jäätis sulle kõige paremini. Kõva kest väljast, aga pehme ja kreemjas sisu.

LÕVI

Lõvidel on alati lõbus ja sa soovid, et kõik seda teaksid. Elus olemine on piisav põhjus tähistamiseks, seega pole patt on tellida hiiglaslik banaanimaius. Samal ajal, kui sina istud ja naudid oma hiiglaslikku banaanijäätise maiust, kiikavad teised su kõrval sinu ees seisvat magustoitu, võrdlevad enda ees olevaid väikseid kausikesi ja mõtlevad, miks nemad ei võiks olla nii julged ja anda oma ihadele järele.

NEITSI

Igale neitsile meeldib iseenda eest hoolt kanda. Neitsitele ei meeldi, kui nad oma maitse-ja toidueelistustega ämbrisse astuvad. Sa tahad alati stiilipuhtaid valikuid teha, mille puhul mängivad kvaliteet ja looduslikud koostisosad suurt rolli. Külmutatud jogurt on just sulle, sest see annab sama magus maitse nagu jäätis, kuid sisaldab vähem kaloreid ja rasva.

KAALUD

Suhted ja harmoonia on sulle tähtsad. Sa hindad tasakaalu ja oled õnnelik, kui kõigi sind ümbritsevate inimeste läbisaamine toimib konfliktideta. Šokolaadi-ja küpsisetükkidega jäätis on sinu "härra õige". Suurepärased väikesed tükid sobivad imehästi vanilliplombiiriga. Kõige parem viis selle jäätise nautimiseks on siis, kui saad seda teha samal ajal sõpradega olles.

SKORPION

Sa oled seda kindlasti seda juba varem kuulnud, aga skorpion, sa oled tuntud kui tumeda ja salapärase sodiaagimärgi esindaja. Sinus on peidus palju sügavat, aga mõnikord on teistel raske aru saada, mis sinu peas toimub. Proovi tumedat šokolaadijäätist, mis on tavalisest šokolaadijäätisest kordades tumedam. See võib paljudele šokolaadiarmastajatele olla liig ja pigem eemalepeletav maiuspala, aga selles rikkalikus šokolaadimaitses on midagi, mida skorpion tegelikult armastab.

AMBUR

Me teame, et sa armastad reisida ja oled alati otsinud oma teele järgmisi seiklusi. Kohvimaitseline jäätis on sinu jaoks täiuslik, sest saad selle imelist maitset nautida kõikjal maailmas. See annab sulle väikse hommikuse turgutuse, et oma valitud teekonda jätkata.

KALJUKITS

Hoiad kinni traditsioonidest, ükskõik, kui palju sa sellel ka vastu ei proovi seista. Trendid sind ei mõjuta.. Sa hindavad kvaliteeti, järjepidevust ja traditsioone. Vanillijäätis pehme koonuse sees, kaetud vikerkaarevärvilise puruga - see on sinu valik ja seda on leida kõikjalt. Klassika vastu on raske võidelda, eks?

VEEVALAJA

Oled alati otsinud uusi asju, mis aitavad kaasa rahulolu suurenemisele sinu ümber. Kirsi, kookospähkli ja avokaado jäätis oleks sulle täiuslik, sest selle maitse kombinatsioon on midagi ebamaist (ja see sulle meeldib). Samuti on see valik piimatoodetest vaba, mis sulle samuti korda läheb.

KALAD

Sa oled alati püüdnud leida viise, kuidas vaadata kõike tavalist uuel viisil. Sa oled loominguline, kunsti-, ja natuke muretu iseloomuga, nii et magustoit rohke üllatuse ja mitte ainult ühe maitsega on sinu jaoks esimene eelistus. Mahlajäätis on kalade jäätis, sest selles on värvide ja maitsete segu. Seda enam, et mahlajäätise puhul on tegu kergema maitseelamusega kui tavalise jäätise puhul.

Allikas: www.seventeen.com