„Kaspari töödes on näha uute valdkondade otsinguid ja noorele disainerile vajalikku arengut ” võttis SÄSI auhinna üks algatajatest Martin Pärn kokku žürii otsuse.

Auhinnasaajad selgusid sel aastal kaheteistkümne nominendi seast.

Lisaks premeeritutele kandideerisid noored disainerid Anna Roomet, Inga Paukšte-Urb, Jaakko Matsalu, Lauri Hirvesaar, Monika Järg, Pavel Sidorenko, Sigrid Valgma ning rühmitused Taikonaut ja TenTwelve.

SÄSI preemia on mõeldud noorele disainerile väljapaistva disainialase tegevuse eest kahel viimasel aastal. Auhinna väljaandmist korraldab MTÜ Sina, Mina ja Keegi. Preemiafondi suuruseks sel aastal on 90 000 krooni.

Auhinna määras disaini spetsialistidest koosnev žürii. Aastal 2007 olid žürii liikmed Signe Kivi, Martin Pärn, Sven Sõrmus, Mare Kelpman, Andrus Aaslaid ja Ville Jehe.

Auhinna väljaandmist korraldab MTÜ Sina, Mina ja Keegi, mis on Ville Jehe, Martin Pärna ja Sven Sõrmuse poolt asutatud spetsiaalselt SÄSI auhinna väljaandmiseks.

SÄSI 2007 aasta konkursi toetajad on kodumaised disainitööstuse esindajad Aquator, Walleenium vaheseinad, Intera, House of Design ja Galerii SooSoo.

SÄSI töödega on võimalik tutvuda Disaini- ja Tarbekunstimuuseumis kuni 4. novembrini.

Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini osakonna juhataja professor Martin Pärna sõnul oli just Kaspari loomingus näha disainerile vajalikke uue otsinguid.

Noorte disainerite töödega saab tutvuda Tallinna Arhitektuuri ja Disaini galeriis Pärnu mnt 6.