1. Koduperenaine andis lastele mürgitatud komme, koeratoitu ja klaasvilla

1964. aastal andis Long Islandi perenaine Helen Pfiel uksele kommi nuruma tulnud lastele maiustuste asemel hoopis mürgikomme, koeraküpsiseid ja klaasvilla-padjakesi, mis nägid välja nagu suhkruvatt.

Ta valis ohvreid vanuse järgi - kõik kes tundusid tema jaoks kommikogumise jaoks liiga vanad, said hoopis karmima üllatuse. Pfiel isegi hoiatas lapsi, et ta antud kommid on ohtlikud ja et ta antud komme ei tohi süüa.

Kui lapsed seda oma vanematele rääkisid, kutsuti naisele politsei, kes tolle kohe hullumajja viis. Ta sai süüdistuse laste elu ohustamises kuid ta tunnistati süüdimatuks ning aasta hiljem elas ta samas kohas, kus enne.

2. Isa tappis alloweenil oma poja

Ronald Clar O'Bryan oli kõrvuni võlgades, kui hakkas mõtlema, et ta kahel pojal on elukindlustus ning nende surma puhul saaks ta kokku 40 000 dollarit vaevatasu.

Halloweeniõhtul oli ta laste saatjaks. Sel ööl andis ta lastele ülimürgise tsüaaniga ülepuistatud komme. Kommid said kõik lapsed, keda ta saatis - neid oli kokku seitse. Ainus, kes aga komme sõi oli ta enda poeg, keda ta hiljem kodus komme sööma ärgitas. Laps suri samal ööl.

O'Bryan mõisteti lapse tapmises süüdi ja talle määrati surmanuhtlus. Kuni viimse hingetõmbeni väitis mees, et on süütu.

3. Strühiniin või maisijahu? Kommid olid tehases mürgiga üle puistatud

1988. aasta oktoobris avas lapsevanem halloweenil firma Sunkisti kummikommipaki ning avastas, et osad kommid olid kahtlase valge pulbriga üle puistatud. Ta andis sellest politseile teada ning labor kinnitas, et tegu on strühiniiniga, mis on looduslik ülimürgine aine.

Kommid korjati letilt ja alustati ulatuslikku kampaaniat, et keegi neid ei sööks. 9400 pakki komme hävitati ning komme testiti hiljem veel korduvalt. Tootja otsustas hiljem nende kommide müügi ja tootmise lõpetada, sest see tekitas neile nii tugeva negatiivse maine.

4. Heroiini üledoos tappis 5-aastase poisif

4 päeva pärast 1970. aasta halloweeni suri Kevin Toston, Detroitis elanud 5-aastane poiss heroiini üledoosi. Kriminalistid avastasid, et poiss oli söönud komme, mis olid heroiini pulbriga kaetud.

Hiljem arvati, et poiss oli seda ise teinud, sest arvas, et ta onu heroiinivaru oli tuhksuhkur. Tegelikult aga oli poiss heroiini puhtalt tarbinud ning pere oli hiljem lapse väärkohtlemise süüdistuse kartuses kommid heroiiniga üle puistanud, et asi õnnetusena näiks.

5. Postiljon jagas lastele šokolaadiks maskeeritud marihuaanat

2000. aastal jagas postiljon lastele šokolaaditahvleid, mis olid tegelikuld kokkupressitud marihuaana. Ükski laps ei söönud taimsed ollust ära ning postiljon sattus uurimise alla.

Uurimise käigus aga selgus, et mees oli "šokolaadid" leidnud kirjast, mis oli tagasi postkontorisse jõudnud ja millel polnud saatja aadressi. Postitöötaja arvas, et tegu on Snickersitega, sest täpselt nii nägid nad välja.

6. 7-aastane tüdruk kukkus halloweeniööl kokku ja suri

Ariel Katz, 7-aastane tüdruk kukkus Los Angeleses pärast halloweeniööl kommide kogumist kokku ja suri tund pärast seda. Kogu naabruskond oli paanikas, sest arvati, et tüdruk oli söönud mürgitatud komme. Politsei alustas kohe uurimist, tegi ukselt uksele küsitlusi ja blokeeris mitu kvartalit. Haiglas aga selgus tõde - tüdruk polnud midagi mürgist söönud ja suri hoopis avastamata südamehaiguse tagajärjel.

7. Mees jagas komme ja šokolaade, mis olid nõelu täis

Ainus intsident, milles on tõestatud, et laps on halloweeni-kommide söömise tagajärjel viga saanud, juhtus aastal 2000. James Joseph Smith jagas uksele tulnud lastele maiustusi, millesse oli ta peitnud hulga nõelu.

Üks poiss hammustas sellist šokolaadi ning sai kergelt viga. Vigastus polnud nii tõsine, et oleks vajanud meditsiinilist tähelepanu. Smith aga sai süüdistuse tapmise planeerimises.