Piiga uus, puudlid samad. Eurovisiooni kommunikatsiooni- ja avalike suhete juht Sietse Bakker vahetas mudelit - lauljanna Mari-Leenu tema sõbranna Gerli vastu.

 
Mulluse Moskva Eurovisiooni uudis oli see, et Mari-Leen «Rahutu Tuhkatriinu» Kaselaan lahkub sõpruses oma eurokallimast, hollandlasest Sietse Bakkerist. 
Tänavusse eurolaulu-teatmikusse on Sietse sisse trükitud juba tähtsuselt teise mehena, paadamite paadami Svante Stockseliuse enda kannul. Arvata võib, et noor tarmukas hollandlane Sietse tõukab peagi troonilt vana rootsi Svante...?
#end#
Selle küsimuse peale Oslo Eurovisiooni avapeol saputas Sietse meelitatult tiibu: «Ei no ei-ei-ei...!» Ning juhtis siis jutu teisele teemale:
«Vaadake, seal läheb üks blond! No see tüdruk on ka kindlasti Eestist!» Ja seejärel kiitis elevil noormees: «Ei, mul on Eestis uus oma tüdruk. Tuleb ülehomme, esimeseks poolfinaaliks siia Oslosse. Vaadake...» Ja näost särades otsis Sietse telefonist välja oma uue pruudi pildi.
Tõesti-tõesti uus neiu, Gerli Niilo on Sietse eksi, Mari-Leenu koopia. Hiljem selgub, et Gerli pole mitte ainult sarnane, vaid ta oli ka Mari-Leenu hea sõbranna. Ja mõlema kireks-hobiks on väikesed koerakesed chihuahuad...