Lisaks veebiülekandele jõuab tänavune Simpel Session erialaväljaannete ning mitmete suurte spordi- ja uudiskanalite – teiste seas Fuel TV, Extreme Sports Channel, ESPN, Reuters, SNTV jt – veel kümnete miljonite inimesteni üle maailma.

Esmakordselt on Eesti inimestel võimalik Simpel Sessioni põnevamatele hetkedele täismahus kaasa elada ka teleri vahendusel. Simpel Session 11 rulafinaalid jõuavad ETV2 eetrisse homme, 12. veebruaril kell 19:45 ning trikirattafinaal päev hiljem samuti kell 19:45. Võistlust kommenteerivad ETV spordireporter Kristjan Ojang, BMXi poolelt Simpel Sessioni üks peakorraldaja Risto Kalmre ning rulapoolelt lumelaudur ja rulataja Juss Apivala.

Pühapäeva õhtul, pärast Simpel Session 11 BMX-finaale jõuavad ETV eetrisse ka kaks Simpel Session 11 filmifestivalil linastunud dokumentaalfilmi: „See on United“ (This is United, Suurbritannia 2010) ning „10 000 kilomeetrit“ (10,000 Kilometers, Ungari 2010). "See on United" valiti NORA Cupil, nn BMX-maailma Oskaritel, 2010. aasta parimaks BMX-filmiks. “10 000 kilomeetrit” on aga meeleolukas reisikroonika, mis jälgib kümne rulataja kaks kuud ja kümme tuhat kilomeetrit pikka rongisõitu üle Siberi – Moskvast Hong Kongi.