Miljonite Euroopa kodude teleekraanidele jõuab Simple Session 12-st kokku kaks 26-minutilist saadet. Kokkuvõte BMX-finaalidest läheb eetrisse kell 19.30, millele järgneb kell 20.00 kohe ka saade rulafinaalide parimate paladega.

Simple Sessioni ühe peakorraldaja Mario Kalmre sõnul on Simple Sessioni kui Eestis kasvanud võistluse jaoks Eurospordi eetrisse jõudmine väga oluline verstapost. “Tegemist on esimese korraga, kui Eestis välja töötatud kontseptsiooniga võistlus jõuab niivõrd suuremastaabilise spordikanali eetrisse. Kuigi Simple Sessioni otseülekanded veebis püstitavad aasta-aastalt hüppelisi vaatajarekordeid, ületades sel aastal koguni miljoni piiri, on televisioonil jätkuvalt väga oluline roll laiema publikuni jõudmisel – seda nii rula ja BMX kui spordialade kui ka Simple Sessioni tutvustamisel,” sõnas Kalmre.

Eurospordi jaoks tootis saated Simple Sessioni videoproduktsiooni meeskond, mis hoolitses ka võistluste ülipopulaarse otseülekande eest veebis. Lisaks parimatele momentidele finaalsõitudest sisalduvad saates ka intervjuud võistlejatega, reportan?id ning palju muud.

Eurospordi sõsarkanal Eurosport 2 on uue põlvkonna spordikanal, mis on keskendunud alternatiivsemale meeskonna- ja nishispordile. Kanal levib enam kui 57 miljonis kodus üle Euroopa.

Simple Session on varasemalt jõudnud teistegi maailma suurimate spordikanalite huviorbiiti: läinudaastane võistlus jõudis näiteks telekanalite Fuel TV, ESPN, Reuters ja SNTV vahendusel kümnete miljonite inimesteni üle maailma. Läinud suvel jõudis täispikk telesaade Simple Session 11 võistlusest ekstreemspordikanali Extreme Sports Channel vaatajateni.

Vaata Simple Session 12 videokajastusi SIIT ja veebiülekande klippe SIIT.