Greg Lutzka on 29-aastane profirulataja Los Angelesest, kes alustas profikarjääri kümme aastat tagasi. Selle aja jooksul on ta suutnud end tõestada ülimalt andeka rulatajana ning sillutanud endale nimekate võistluste medalitega teed maailma parimate rulatajate ridadesse. Lutzka on kolm korda võitnud ekstreemspordi olümpiamängudeks peetava X-Games'i kulla, tulnud korduvalt suurejoonelise Dew Touri poodiumile ning võitnud kolmel korral maailma prestiizseima rulavõistluse Tampa Pro. Lisaks on Lutzkat saatnud fenomenaalne kommertsedu, mis on talle toonud rolle reklaamides, muusikavideotes (Far East Movement, Snoop Dogg) ning osatäitmisi telesaadetes, sealhulgas Simple Sessionil käinud ja võidutsenud rulastaari Ryan Sheckleri MTV tõsielusarjas "Life of Ryan" ja Discovery Channeli "Time Warpis".

''Oleme aastaid kutsunud Lutzkat osalema Simple Sessionile ning nüüd on meil hea meel teatada, et sel aastal on ta lõpuks tulemas ja võistlemas. Peale Ryan Sheckleri on Lutzka üks tituleerituim rulasõitja, kes Simple Sessionist siiani osa on võtnud," ütles Simple Sessioni peakorraldaja Mario Kalmre.

Kokku on Simple Sessionile oodata 180 tipp-võistlejat enam kui 30st riigist ning oma võimaluse saavad ka parimad Põhja- ning Baltimaade sõitjad, kes pääsevad võistlema läbi kvalifikatsioonivõistluste. "Simple Sessioni kvalifikatsioonid toimuvad tänaseks juba seitsmes riigis: võistlused on toimunud Rootsis, Soomes ja Venemaal ning tulemas on veel Poolas, Eestis, Lätis ja Leedus," sõnas Kalmre.

Simple Sessionile eelneb kaks treeningpäeva (20. ja 21. veebruar). Võistlused ise toimuvad laupäeval ja pühapäeval, 22. ja 23. veebruaril: esimesel päeval kvalifikatsioonid ning teisel päeval finaalid. 24. veebruaril on Saku Suurhalli rajatav võistluspark avatud kõikidele huvilistele.

Kogu võistlus saab taas olema täismahus jälgitav ka HD-veebiülekande vahendusel.

Eelmüügipiletid hinnaga 29 eurot on saadaval Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.

Greg Lutzka