Üksteisest sõltumine on mingil määral olemas igas suhtes. Eksperdi sõnul võivad halvas suhtes inimesed olla üksteisest eriti sõltuvad. Näiteks kui üks on mürgine, käitub halvasti ja teine kannatab sellepärast. Liigne üksteisest sõltumine on halb, sest nii ei ole suhtes kumbki võimeline iseseisvalt hakkama saada.

1. Partneriga ühtesulamine. Kui oled oma kaaslasega niivõrd ühte sulanud, et teist on saanud omamoodi lahutamatu paar ja te teete üksteisele kogu aeg selgeks, kuidas üksi te elada ei suudaks, siis on see üks märkidest.

2. Sind tõmbab probleemsete inimeste poole. Kipud suhtlema inimestega, kelle elus on pidevalt midagi viltu ja proovid nende elu "korda" teha. Tahad olla päästja ja kõiki aidata, sest sinu oma suhe on vussis.

3. Väärtustad oma kaaslase arvamust rohkem kui enda oma. Sa ei saa ühtegi asja tehtud ilma, et su kaaslane kiidaks selle heaks. Olgu selleks uue kohvikannu ostmine või hoopis stiilimuutus.

4. Kardad, et sind hüljatakse. See on teine põhjus, miks vajad kogu aeg kaaslase heakskiitu. Kardad, et kui sa ei ole igas asjas talle meele järgi, siis kaaslane jätab su maha.

5. Sa ei suuda üksi välja minna ega ühtegi asja üksi ette võtta. Kui midagi teed, siis ainult kaaslasega ja kui partnerile ei meeldi, siis surud oma soovid alla ja jätad endale meeldiva asja tegemata.

6. Oled kaaslasest nii sõltuv, et jätad kõik oma soovid tahaplaanile. Te teete ainult neid asju, mida su kaaslane tahab. Sööte ainult seda, mis kaaslasele maitseb ja käite ainult nendes kohtades, mis kaaslasele huvi pakuvad. Sina arvestad temaga kõiges, aga tema sinuga mitte.

7. Loobud oma hobidest, sõpradest, üritustest. Kuna kardad, et kaaslane paneb pahaks, siis loobud hobidest ja kõigest, mis sind huvitab. Proovid talle kõigega meele järgi olla. Ära loobu sõpradest ja hobidest. Õige ja armastav kaaslane ei jäta sind sellepärast maha, et käid kolm korda nädalas trennis või pilli mängimas.

8. Tunned end tühjana, õnnetuna ja maailmast ära lõigatuna. Tegelikult see ongi nii, sest oled loobunud kõigest.

9. Oled väga lojaalne. Lojaalsus ei ole halb omadus, aga kui su kaaslane käitub sinuga halvasti, ei arvesta sinuga, teeb sinu otsuseid maha ja sa jääd talle ikka truuks, siis see on kahjulik.

Allikas: cosmopolitan.com