21.–23. aprillil toimub koostöös inKodu.ee teemaportaaliga Eesti Näituste messikeskuses juba 20. sisustusmess Interjöör, 25. aiandusmess ja 6. kinnisvaramess, pakkudes kõikidele huvilistele hulganisti ideid ja meeleolukaid ettevõtmisi.

Interjöör 2017 pakub laias valikus sisustuse ja kujundusega seotud ideid ja tooteid kodu, kontori, suvila ning aia jaoks, lisaks ka seminare, loenguid ja tasuta nõuandlaid. Sisustusmessil on esindatud kõikvõimalikud valdkonnad ja kohale on tulnud sajad eksponendid, et messikülastajale kõik kodus vajalik ühte kohta koondada.

Eelmisel aastal alguse saanud ning suurt poolehoidu võitnud disainilaat tuleb täies hiilguses ka sel aastal. B-Halli kaks korrust muutuvad messi ajaks ajutiseks disaini-, käsitöö- ning loomelaadaks. Esindatud on paljud eestimaised ja ka mõningad välismaised tootjaid ning disainerid, kes tutvustavad oma loomingut. Lisaks oma ala professionaalidele on disainilaadal näha ka palju isetegijaid, kelle stendidel saab tutvuda mitmekülgse kodumaise loomega, nagu seebid, ehted, mängud, mööbel, disainelemendid jpm.

Aiandusmessil saab jälgida põnevat õppivate floristide võistlust International Student Florist Cup 2017, kus osalevad Soome, Norra, Läti, Venemaa ning Eesti floristid. Jaapanist tuleb demonstratsioonesinemisega kohale ka üks maailma tuntumaid floriste Aritaka Nakamura.

Lisaks ootavad külastajaid ees erinevate kinnisvaraettevõtete pakkumised, nõuandlad, uusarendused ja palju muud põnevat. Messilt saab vajalikku informatsiooni müügis olevate korterite, valminud ja peagi valmivate uusarenduste kohta, lisaks asjatundjate nõu, millele korteri soetamisel tähelepanu pöörata. Kindlasti ei puudu ka erinevate objektide messipakkumised. Kohapeal saab tutvuda järgmiste kinnisvaraarendajatega: YIT Ehitus, LVM Kinnisvara, Domus Kinnisvara, Metro Capital, Skanton Kinnisvara, Epicenter Kinnisvara, Rosenhaus Kinnisvara ja Toomkinnisvara OÜ.

Mängud, nõuandlad ja esitlused

Ka sel aastal on külastajatel võimalus osa saada esitlustest, tootetutvustustest, seminaridest ning külastada tasuta nõuandlaid. Kohal on feng shui spetsialist ning sise- ja aiakujundajad, kes jagavad külastajatele tasuta nõu. Kuulata saab mitmesuguseid seminare, näiteks digiajastu ja sisekujunduse kooslusest, värvidest ja materjalidest interjööris, aiakujundusest, lisaks feng shui ning mööbli teemadel.

Messi raames toimuvad ka traditsioonilised loosimise mängud ning Sisustuweb.ee parima stendi valimine. Lisaks saab meelelahutuseks jälgida paljusid võistlusi, tootetutvustusi ja muidugi ei puudu ka üllatavad messipakkumised.

Mess on avatud:
Reedel, 21.04 kell 11.00–18.00
Laupäeval, 22.04 kell 10.00–18.00 
Pühapäeval, 23.04 kell 10.00–16.00

Jaga
Kommentaarid