Bennettil on ikka veel alles pärast vahekorda tehtud fotod, kus on tema ja Asia paljalt üksteise kaisus. Samuti avalikustas TMZ noormehe poolt saadetud kirja, mille ta Argentole pühendas. Väidetavalt ei olnud naise sõnul tegemist omapoolse ahistamisega, vaid noormees ise pressis end peale.

"Asia, ma armastan sind kogu oma südamega. Ma olen nii õnnelik, et me kohtusime taaskord ja et sa oled osake minu elust, Jimmy," kirjutas toona alaealine mees.

Selle peale saatis Argento oma sõbrannale sõnumeid: "Ta kirjutas mulle pärast koosolemist sellise kirja ja saatis mulle mitu aastat järjest paljast ihust pilte. Ma ei olnud vägistatud, vaid täiesti rabatud tema käitumisest. Ta oli minu peal ja rääkis, et tal on seksuaalne fantaasia olnud meist juba sellest ajast peale, kui ta oli 12."

Samuti avaldas TMZ sõnumeid, kus Argento tunnistas, et ta sai noormehe alaealisusest teada alles hiljuti. Lisaks sellele mainis naine, et kui ta kaotab oma töökoha ära, siis kolib ta kuskile Aafrikasse, et muredest eemale saada.

California osariigis on täiskasvanul keelatud astuda vahekorda alaealisega, mis tähendab seda, et ka Asial on nüüdseks endal ahistamisskandaal kaelas.

Bennett sai vaikimise eest 380 000 dollarit, mis oli TMZ allika andmetel makstud Argento endise kallima staarkoka Anthony Bourdini poolt.

Weinstein on miljonidollarilise kautsjoni vastu vabadusse pääsenud, aga teda süüdistatakse kuues seksuaalkuriteos. Endine filmimogul pole end kohtus süüdi tunnistanud.