Uskumatult hea!

  4-le

150 g mõrušokolaadi
4 sl kohvi või vett
4 suurt munavalget
2 sl suhkrut
4 sl külma vahukoort
1 tl tumedat rummi, konjakit või
Grand Marnier’d
kaunistuseks šokolaadilaaste või
vahukoort

Purusta šokolaad ja vala peale kohv. Sulata šokolaad kuumaveevanni kohal. Sega, kuni on sulanud, lase veidi jahtuda. Vahusta toasoojad munavalged suhkruga tugevaks vahuks. Teises anumas vahusta koor.
Sega munavalgevaht kolmes järgus ettevaatlikult šokolaadiga, seejärel lisa õrnalt segades vahukoor ja soovi korral valitud alkohol. Vala vaht nelja pokaali, kata toidukilega ja hoia mõni tund külmkapis, et vaht saaks taheneda.
Enne laualeandmist kaunista magustoit šokolaadilaastude või vahukoorega.