1. Naerata. Isegi, kui tunned, et sul pole eriti naljatuju või su maailmas pole hetkel just kõige päikselisem päev, siis kena naeratus jätab sinust sõbralikuma mulje. Inimestele tundub, et oled avatud ja meeldiv.

2. Kuula. Ära mõtle ainult sellele, et jäägu see jutukaaslane nüüd vait, sest tahan iga hinna eest oma teemat seletama hakata. Kuula ka, mida teisel öelda on, sest see on sama oluline kui sinu jutt. Inimestele meeldivad inimesed, kes kuulavad.

3. Ära haletse ennast. Võib-olla ei tunne sa end just kõige enesekindlamana ja kindlasti pole oluline mängida ka lahedat tüüpi, kuid ära hakka endale tuhka pähe raputama. Inimestele meeldivad pigem enesekindlad inimesed ja seetõttu on enesehaletsus eemaletõukav.

4. Ole eelarvamustevaba. Ära tee ennatlikke järeldusi, kas keegi on tore või mitte. Samuti pole mõtet ajada ootuseid liialt suureks, sest seda suurem on pettumus, kui asjad ei lähe päris nii nagu lootsid. Võta vabalt ja vaata, kuidas asjad kulgevad.

5. Ole mänguline. Tee ka enda üle nalja ja kui keegi viskab sinu üle nalja, siis ära solvu. Proovi olla mänguline ja vaba.

6. Ära kohku. Teinekord võivad mõned olukorrad ja tüübid tunduda õudsad, kuid sageli on hirmul suured silmad. Mida enesekindlam paistad, seda sõbralikumad on inimesed sinuga, sest tunnevad end sinuga kindlalt.

7. Ole tähelepanelik. Kõik inimesed ei ütle asju otse välja ja seetõttu on oluline proovida vihjetest aru saada.

8. Lihtsalt mine ja suhtle. Kui tahad kellegagi tuttavaks saada ja inimene tundub tore, siis kaotada pole midagi. Kui lähed tema juurde ja hakkad rääkima, siis halvimal juhul ütleb ta sulle ära. Kui sa ei tee tutvust, pole sul üldse võimalust.