Vahejuhtum leidis aset esmaspäeval Katri Vala pargis Sörnäineni piirkonnas. Ilta-Sanomatile kommenteeris lugu inimene, kes juhtus privaatset afääri pealt nägema.

"Ma ei olnud šokeeritud, hakkasin hoopis kõvasti naerma. Ma sain hea etenduse," sõnas pealtnägija.

Peale selle, et tegevus leidis aset avalikus pargis, oli asjaajamine paista ka paljudesse lähedal asuvate majade akendesse. Mööduja otsustas asjast politseile mitte teatada. "Las nad lõbutsevad," sõnas ta.

Paari armuellu sekkus siiski lõpuks politsei, kes ametis mehe ja naise sündmuskohalt minema viis. Tunnistaja arvas, et keegi möödakäijatest kutsus politsei, sest kui ta sündmuspaigast lahkus, tuli politseipatrull vastu.

Helsingi politsei direktor Riku Korpela kinnitas Ilta-Sanomatile, et kaks inimest viidi sündmuskohalt minema.

Ta lisas, et seks avalikus kohas ei ole politsei jaoks probleem, millega tihti tegelema peaks. Seda juhtub rohkem soojade ilmadega, talvel ei kipu inimesed eriti avalikku kohta asju ajama.

Ootamatult tabanud suguiha pole võõras ka eestlastele, kes ei mäletaks legendaarset paarikest Tartus Kaarsilla otsas. Möödunud suve üks kõige skandaalsemaid videosalvestisi tehti külastaja poolt Weekend festivalil, kus paarike asus peoala lähistel põõsas omi asju ajama.

Meenuta skandaalset klippi Pärnus juhtunust allpool!