StereoÖÖ korraldaja Enar Essensoni sõnul sünnivad Pariisist pärit Krikori teosed funk-muusika ja igapäevaste linnahelide kokkupanemisel.

„Ta kasutab palju puhtaid elektroakustilisi helisid, samuti 80ndate Hip Hopi ja selliseid artiste nagu Prince, Bo Diddley ning lisab kõigele sellele igapäevased linnahelid, mida enda ümber tajume, näiteks rongisõit, rahvahulgad jne,” kirjeldab Essenson StereoÖÖ peaesineja loomingut.

Krikori kõrval astuvad reedel üles ka StereoÖÖ residendid Jaagup Jalakas ja Enar “Rakett” Essenson ning visuaalide eest vastutab Propaganda. Kella kolmest öösel jätkub üritus salajasel järelpeol varahommikuni, mille asukohast teavitatakse külastajaid Von Krahlis.

Peaesineja Krikor on olnud projektide loovaks jõuks erinevatel uue meedia festivalidel nagu Barbe Bleue for Lille 2005 ja Versailles Off 2006 ning esinenud maailma suurimatel muusikafestivalidel nagu Capitales Sonores Sonic Capitals Pariisis, Club Transmediale Berliinis, Mutek Mehhikos, DEMF Detroidis ja Festival Exit Serbias.

Ta alustas muusiku teed 1995. aastal kui puutus esimest korda heliinseneriks õppides kokku sämpleriga. Peale seda alustas ta lugude produtseerimist Frederic Gallianoga. Krikori esimeseks armastuseks oli funk-muusika ning bassiinstrumendid, mille valdamiseks ta õppis aasta Los Angelese Tehnoloogia Instituudis. Peale viieaastast pausi pani ta aluse oma plaadifirmale Omertà Registrazione ning avaldas enda loomingut.

Minevikus on ta remiksinud artiste nagu Serge Gainsbourg, Ark, Chloe, Andy Vaz, Mateo&Matos, Ddamage jne.