Üks lugeja kirjutas meile
, kus ta räägib oma esimesest kogemusest suitsuga ning, mis tundeid see temas tekitas. Lugu sai päris palju vastukaja ning tõin mõned silmapaistvamad kommentaarid ka välja.

RelluMzi proovis esimest korda suitsu 14-aastaselt. Tänaseks päevaks ta suitsetaja ei ole, kuigi kõrval suitsetavad nii ema kui ka vanem õde. Suitsetamisele on teised teda kaasa küll kutsunud, kuid alati ütleb ta, et kaasa võib tulla kuid ise suitsetama ei hakka.

Böö kirjutab sellest, kuidas ta nooremana sõbrannaga tahtis äge olla ning tegid ka suitsu. Õnneks suudab ta ka ilma suitsetamata olla.

15-aastane Reelika ütleb, et talle meeldib suitsetada. “Suitsu maitse ja see fiiling on mõnus. Samuti see ka aitab maha rahuneda (vähemalt minul) ja see on hea ajaviide,” ütleb ta. Suitsu saab ta kätte ise, nii, et siit tuleb ka üks põhjus, miks meil nii palju noori suitsetajaid on. 

Üks kaheksateist aastane neiu räägib oma kogemustest seoses suitsetamisega. “Väiksena tegime kambaga põõsas lõket(kõik oli tuvaline, läheduses kraav ja tuli suurte telliskividega piiratud, me ju ei tahtnud ometigi oma salakohta maha põletada), siis ikka panime kõrre otsast põlema ja teesklesime suitsetamist,” ütleb ta. Kommentaari lõpus aga mainib, et praegu on ta ainuke perest, kes ei suitseta.

Lugeja Kesik ütleb: “Proovima peab ära igaüks. ”