Vabandust vandumise pärast, aga kurat, Tartust Superstaaride otsingu saade oli ikka väga hea ja lõbu…

Vabandust vandumise pärast, aga kurat, Tartust Superstaaride otsingu saade oli ikka väga hea ja lõbus! Vaatasin telekat ja südamest naersin, mis tähendab, et pisarad lihtsalt jooksid…silmad märjad, kõht kõveras. Nalja kui palju :D Kohtunike kommentaarid olid lihtsalt nii lahedad ja tabavad. Mis siin salata, eriti head olid Mihkel Raua ütlused. Kuigi kohati tundusid need liiga jõhkrad isegi.
  Samas, minu meelest on  kõik tublid, kes sinna saatesse end proovile panema on  läinud. See nõuab julgust ning usku endasse. Mõni kõlab küll tõesti nagu loodusõnnetus, aga kui ta sinna saatesse läinud on, siis tähendab, et vähemalt iseendale ta meeldib ja see on ju ka väga oluline. Kui iseendale ei meeldi, ei saa ammugi teistele meeldida. Aga konkurents on tugev küll, palju on üllatavaid hääli.

 Kohtunikud on küll kriitilised, kuid õiglased…väga kriitilised…siiski, nad on oma ala professionaalid ning teavad, mis on hea. Lõpuks jõuavad siiski meieni lauljad, kes on tõesti väga andekad ning neid on ainult rõõm kuulata ja vaadata. Ootan juba põnevusega otsingu järgmiseid saateid. Saab kindlasti huvitav olema. 

- Lilit -