JÄÄR

Koolielu: Sul on palju energiat ja motivatsiooni õpingutele keskendumiseks. Kasuta seda ära - sea endale eesmärgid, ole orangiseeritud ja nii tulevadki head tulemused!

Armastus ja sõprus: Inimesed minevikust tahavad tagasi sinu ellu, sealhulgas ka vana armastus, kellele tahaksid uue võimaluse anda. Võta hoog maha ja enne otsuste tegemist veendu oma tunnetes!

SÕNN

Koolielu: Kuigi oled sihikindel, on sul algaval kooliaastal keskendumisega tõsiseid probleeme. Sea endale eesmärk vähemalt ühes õppeaines maksimum saavutada!

Armastus ja sõprus: Selles vallas on sul palju õnne. Võimalik, et tekivad uued sõbrad ning ka armastuses läheb suurepäraselt. Pead ainult valima, kellega päriselt lähedaseks saada tahad!

KAKSIKUD

Koolielu: Lähed uuele kooliaastale vastu suure energiaga ja hakkad huvi tundma spordi vastu. Soovitus: mine trenni või liitu sporditiimiga ja head tulemused on lihtsad tulema!

Armastus ja sõprus: Uuel kooliaastal tahad oma sõpradega pigem koduselt aega veeta. Kutsu nad külla, tehke pitsaõhtu ja vaadake mingit toredat seriaali. Nii oled kõige õnnelikum!

VÄHK

Koolielu: Tee endale teene ja sea endale eesmärk, et oled sel aastal kooliasjades täpne ja organiseeritud. Kui kevad tuleb, siis mõistad, miks pingutused vajalikud olid.

Armastus ja sõprus: Sinu sotsiaalelu saab tuurid sisse! Tunned end enesekindla ja ilusana ning et saad oma silmarõõmule kõigest rääkida. Kui sul teda veel pole, siis oota. Ta tuleb!

LÕVI

Koolielu: Kui mõtled kooli kõrvalt töötamisele, siis see võib tuua sisse tõsiseid rahasummasid. Ära aga unusta, et koolis ja tööl korraga käimine nõuab tõsiseid pingutusi!

Armastus ja sõprus: Keegi armas klassikaaslane teeb sul tunnis keskendumise väga raskeks. Sa ei saa temalt silmi ära. Kui oled aga suhtes, siis oota karmi sündmust, mis sunnib sind kõik saladused välja rääkima.

NEITSI

Koolielu: Sa ei jõua kooli ära oodata, mitte sellepärast, et su sünnipäev on varsti, vaid tahad uuesti alustada. Oled tõsiselt motiveeritud uuele kooliaastale täisvõimsusel vastu minema!

Armastus ja sõprus: Vaidlus klassikaaslastega võib tekitada paksu pahandust, kuid ära heida meelt. Sul on palju võimalusi uute inimestega kohtumiseks, pead need vaid ise üles leidma.

KAALUD

Koolielu: Sinu saladus parimate tulemuste saavutamiseks - vaikus! Keskendu õppimisele ning tee seda üksinda.

Armastus ja sõprus: Peagi avastad, et sul tuleb loobuda inimestest, kes on mürgised ja tahavad vaid halba. Pühendu oma parimatele sõpradele ning kui oled halbade inimestega hüvasti jätnud, ilmub sinu ellu ka keegi eriline!

SKORPION

Koolielu: On aeg tulevikuplaane teha ning nende nimel pingutama hakata. Mida saaksid teha, et enda tulevik kindlustada? Mõtle selle peale!

Armastus ja sõprus: Kaks võimalust: kauaaegsest sõbrast saab midagi enamat või tuleb sinu ellu uus armastus. Lisaks oled sa sel aastal maailma parim sõber ja teed oma lähedaste jaoks kõike, mida vähegi vaja!

AMBUR

Koolielu: Su töökus tasub ära! Oled juhiks loodud ning peaksid seda rakendama. Kandideeri õpilasesindusse või tegele spordiga. Lisaks imetlevad teised su stiili.

Armastus ja sõprus: Tahad olla vaba ja vallaline ja seda täiel rinnal nautida. Naudid sõpradega hängimist ja pidutsemist.

KALJUKITS

Koolielu: Võid muretsemise jätta, sest õnnestud absoluutselt kõiges, mida algaval kooliaastal ette võtad. Kui sul on pärast kooli vaba aega, aita neid, kellel on abi vaja. See tasub ära!

Armastus ja sõprus: Pane end valmis, sest tuleval aastal saad palju uusi sõpru. Sul on kiire, kuid kui tahad, et suhted toimiksid, siis leiad selle aja!

VEEVALAJA

Koolielu: Oled sel aastal natuke laisavõitu, kuid sinu kiire reageerimisvõime ja loomingulisus tulevad siin appi ja aitavad sul kõiges hästi hakkama saada.

Armastus ja sõprus: NIII! Kas mäletad seda inimest, kellesse oled alates lasteaiast armunud olnud? Ta on armunud. SINUSSE! Päriselt ka. Naudi!

KALAD

Koolielu: Kui keegi pole valmis veel suvest loobuma ja koolipinki istuma, siis sina ei jõua kooli ära oodata. Sul on selleks aastad kõrged eesmärgid. Oled neile väga lähedal!

Armastus ja sõprus: Tead seda inimest, kes on alati sinu vastu äärmiselt sõbralik? Isegi, kui te pole eriti lähedased? Ta on sinusse armunud. Kui oled huvitatud, mine sellega kaasa!