1. Teki all on hea
Suvel teed sa kõike selleks, et oma keha lähedal võimalikult vähe riideid hoida, kuid tegelikult on ikka mõnus ka pärast pikka päeva end diivanile teleka ette kerra keerata, soe pleed peale tõmmata ja lihtsalt olla. Näiteks raamatu või ajakirja seltsis, mille lugemiseks sul suvel aega polnud.

2. Soojad joogid on taas in!
Kuigi jääkohv on ka mõnus, on suvel hommikune kofeiinikosutus kuidagi vaevalisem kurgust alla minema. Nüüd on aga mõnus aeg taas teevarud välja otsida, kakaopulber valmis sättida ja ka esimene soojendav kohvilonks kargemas toaõhus alla kallata.

3. Värvilised lehed
Kuigi rohelus on kevade tärgates alati maagiline ja suvel naudid sa rohelisi põlde-metsi, on ka värviliseks tõmbuvates lehtedes midagi maagiliselt ilusat. Selle asemel, et mõelda nukralt "Sügis on käes", vaata neid hoopis imetleval pilgul ja jälgi põnevusega, kuidas üks või teine su igapäevasele teekonnale jääv puu värve vahetab. Pelaegi on nende sahin jalutades ju nii kõrvupaitavalt mõnus.

4. Taas saab kanda musta!
Kevadel igatsed sa, et saaks jalga tõmmata lühikesed püksid, kraapida esimeste päikesekiirte peale välja värvilised kleidid ning joosta mööda poode, otsides kirevat, tähistamaks suve tulekut. Sügisel on aga mõnus sikutada välja kapist musta värvi mugavusrõivad ning pehme kampsiku sisse end kerida ilma end süngelt või halvasti tundmata.

5. Küünlad
Õhtud lähevad hämaramaks ning tuppa tahaks midagi soojaandvat. Ideaalseks kaaslaseks on küünlad, mida kaubanduses küll igale maitsele leidub. Täida kodu nendega ja naudi juba aina varakumalt saabuvat hämarust. Selles on midagi väga romantilist!

6. Ei liiga soe ega liiga külm
Sa ei pea muretsema higiplekkide pärast riietel, aga pole veel tarvis ka nukrutseda, et miinuskraadid su naha vastu karmid on.

7. Kõik on uus septembrikuus
Kuigi sa igatsed suveüritusi, grillimist ja randa, siis tunned kindlasti, kuidas sügiskarges õhus tööle-kooli jalutadades näed sa kõike justkui selgemalt - suvisest virr-varrist pähe kogunenu hakkab oma kohta leidma ja uued ideed ja head mõtted justkui voolavad sisse. Märka uusi inimesi bussis, millega tööle sõidad, naudi võimalust vaadata uusi filme, mida suvel kiigata ei jõudnud ega tahtnud, koo uus soe sall.

8. Sa ei pea figuuri pärast muretsema
Enam pole tarvis sul muretseda, milline osa hamburgerist su reitele ja milline osa kõhule maandub ja saad süüa vabanduse alla "kogun talverasva", mida iganes soovid.