14-27. juuli täitub Tabasalu Spordikompleks Tallinna külje all värvika seltskonna, tantsukingade ja suurepärase meluga, sest Baltikumi suurim tänavatantsulaager Camp of Hip-Hop toob külalisi nii naaberriikidest kui ookeni tagant.

Esmalt saavad parimad hilbud kohvrisse pakkida 7-13-aastased tantsuhuvilised, kellele tutvustab Camp of Hip-Hop noortelaager 14-20.juulil lõbusatest atraktsioonidest, erinevatest tantsustiilidest ning säravatest esinejatest pakatavat tantsumaailma.

Nädal hiljem 21-27.juulil algab aga rahvusvaheline tantsumaraton, mis on iga aasta Eestisse toonud kuulsaimate lauljate, tantsijate ja näitlejate koreograafid! Eesti ühes lemmikuimas puhkepaigas Tabasalu Spordikompleksis saab nädala jooksul õppida erinevaid tantsustiile, alustades rahvakeeles levinud robottantsust popping, lõpetades catwalki ja poseerimisõpetusega. Kõiki neid huvitavaid teadmisi saabuvad Eestisse jagama maailma tipud nii USAst, Venemaalt, Prantsusmaalt kui ka mujal üle Euroopa. Enam pole vaja Youtube`st tantsuliigutusi õppida, vaid seda kõike saab oma silmaga näha kohapeal.

Eestit pole kunagi varem külastanud selliste staaridega nagu Scooter, David Guetta, Flo-Rida ja Sarah Connor koostööd teinud koreograaf ja tantsija Daybee Dee! Lisaks temale sõidab ookeani tagant taaskord Eestisse Madonnaga tuuritanud ja üle maailma oma footwork stiili levitav King Charles. Nendega koos jõuab Eestisse ka teisi tantsustaare, kes kunagi varem pole oma jalga siia tõstnud. Ka osalejate päritolu on väga erinev ning juba praegu on laagrisse tulemas tantsijaid Venemaalt, Norrast ja Soomest ning peagi annab osalejate arv võimaluse korraldada täiesti oma tantsupidu.

Kui aga tantsukingad ei kuulu lemmikute hulka, siis saab kõike seda sära, trikke ning üllatusi nautima tulla pealtvaatajana. Nimelt toimub 26.juulil avatud tantsuvõistlus Camp of Hip-Hop Championships, mille lahingutele saab kaasa elama tulla igaüks ning põnev päev on suunatud kogu perele.

Üks lõbusamaid kategooriaid, mida teistel võistlustel näha ei saa, on kindlasti themed freestyle, kus neljaliikmelistel tiimidel tuleb vastavalt etteantud teemadele piiratud ajaga valmistada humoorikas tantsuline etteaste! See on aga kõigest üks näide lõbusatest hetkedest, mida kogu päeva jooksul kogeda saab!