Sellel nädalal vastas Kroonika online-intervjuu küsimustele Taavi Immato, kes oli aasta 2008 \"Eesti otsib superstaari\" saate üks finalistidest. Alates suvest 2009 on ta bändi Shanon solist.

 
Tere Taavi! Kuulsin, et oled nüüd ka lauluõpetaja. Kui kaua Sa oled sellega tegelenud ja kus Sa õpetad?
Ma olen mitmel korral asendanud hääleseade ja laulutunde WAF Laulu- ja tantsukoolis kui õiged õpetajad mingil põhjusel ei saa tulla. Täiskohaga õpetaja ma kindlasti veel ei ole:P, aga aeg-ajalt on ikka tulnud aastate jooksul tunde ka anda.

Tere Taavi. Mida õpid ülikoolis ja mis muusikat ise kuulad?
Õpin Balti Filmi- ja Meediakoolis audio-visuaalset meediat. See on televisioonile orienteeritud eriala, mis annab põhiteadmised teležurnalistika, trükimeedia, reklaami ning filmikunsti kohta.

Kas suvalise tüdrukuga/fänniga välja kohvile tuleksid?

Läheksin hea meelega mõne toreda inimesega kohvile, aga seal on üks oht: ma ei leiaks kindasti aega, et minna kõikide tahtjatega juttu puhuma, siis tunnevad need, kelle jaoks mul aega ei ole, ennast tõrjutuna.

Kes on sinu lemmik Superstaari 2009 finaali tüdrukutest?

Paraku ei ole mul veel välja kujunenud kindlat lemmikut, aga võin öelda, et konkurents on tugev. Igaühel on oma laulustiilis, välimuses ja isiksuses midagi omapärast, mis eristab teda teistest finalistidest.

Kas sinu elu unistus on täitunud? Mida soovid veel elus saavutada? Kas Shanoni kõrval soovid teha ka soolokarjääri?
Minu elu unistus ei ole kohe kindlasti täitunud, sest seades endale madalad eesmärgid võib areng sootuks peatuda: kui kõik on vähese pingutusega kättesaadav, siis muutub inimene laisaks ja ei pürgi enam edasi.
Soove, mida elus veel saavutada tahan, on palju, kuid nimekirja ma siin tegema ei hakka.
Hetkel on soolokarjäärile vahest vara mõelda, sest see nõuab aega, pingutust ja pühendumist. Praegu on käed-jalad tööd täis Shanoniga ja minu jaoks on äärmiselt põnevad ajad – küll jõuab!

Kuhu on võimalik Sulle fännikirju saata? :)
Shanoni kodulehel on külalisteraamat, kuhu on oodatud kõik kommentaarid, fännikirjad ja arvamused.
 

Tere Taavi, sooviksin teada, kas oled hea inimestetundja? Seoses sinu kuulsusega on sulle kindlasti igasugu sõpru ja tuttavaid juurde hakanud voolama. Kuidas teed kindlaks, kes sind ära tahab kasutada ja kes sulle tõesti head soovib? Parimat!
Ma ei tea kui hea inimesetundja ma olen, aga ma pole kunagi pidanud oma sõprades pettuma. Väikesed inimlikud eksimised on lubatud ja andeks antavad ning minu sõprust pole keegi kunagi kuritarvitanud. Uute sõprussidemete puhul kasutan ikka mõistust.

Kus sa juuksuris käid?
Juuksurisalongis.

Kuidas sa nii hästi laulda oskad ?? Kas see on kuidagi geenides?
Ma usun, et mingi osa on geenidest, aga samas võivad õppimisvõime ja oma vigade nägemine laulmise juures isegi olulisemad olla. Suhtumisel on samuti oma koht: kui suudavad teised, siis suudan ka mina.

Kas sul on kujunenud ka enda lemmik fännid ja mis on meeldejäävaimad kogemused fännidega ? :)
Mulle väga meeldib kui ma astun lavale ja näen enda ees tuttavaid nägusid – see teeb olemise kindlamaks. On tõesti selliseid fänne, kes on käinud peaaegu kõikidel meie kontsertidel ja nende taasnägemine teeb tuju rõõmsaks, sest see ju tähendab midagi, et nad ikka ja jälle viitsivad ning tahavad meid kuulama tulla.

Tsau, Taavi. Kas sul on vendi/õdesid? Kas sa oskad öelda, millal Pärnu tulete esinema?
Mul on vanem vend.
Hetkel ei tea, millal järgmine kontsert Pärnus olla võiks, aga selles abistab kindlasti www.shanon.ee J

Mis on sinu lemmikfilm ja miks just see?
Mul ei ole hetkel kindlat lemmikut, sest igas linateoses on tükike originaalsust, mis mulle meeldib ja filmi ainulaadseks muudab.

“Meet Joe Black” – äärmiselt tugeva emotsionaalse kontrolliga film

“Ocean’s” triloogia, “Lock Stock and Two Smoking Barrels” – väga huvitava ja nutika ülesehitusega filmid

“House of Flying Daggers”, “Once Upon a Time in China” – tugev idamaade kultuuriväärtuste, traditsioonide, usalduse ja aususe esile tõstmine. Igavene hea ja kurja võitlus, et saavutada rahu ja tasakaal eelkõige iseendas.

Taavi, mis on su kena välimuse saladus ? Kuidas on võimalik, et tüdrukud sinust kohe huvituma hakkavad ?
Seda peaks nende käest küsimaJ Äkki kallid inimesed annavad oma kommentaariga ise märku, et sellele küsimusele vastus leida.

Küsimus seotud su bändiga. Teie laul "Läbi pisarate" on suureks hitiks kujunenud. Küsimus, mis sa arvad, miks inimesed teie laule soovisaadetest VÄGA palju nõuavad? Palju sa ise ja bändiliikmeid edetabeleid jälgite? Kui tihti soovikaid kuulad ? Aitäh.
Ma arvan, et loo puhul on oluline laulu sõnum ja kuidas see edasi on antud. Vahest on see siiras emotsioon, mis puudutab inimesi sügavamalt ja paneb neid Shanoni lugusid soovima.
Eks me oleme enam-vähem kursis, mis edetabelites toimub, aga loomulikult ei jõua me koguaeg silma peal hoida.
Kahjuks kuulan raadiot väga harva, aga vahel satun ka soovisaadete peale.

Kes on su iidol ?
Kunagi ei saa olla vaid üks iidol, sest tuleb kokku koguda parimate parimad omadused ja nendest õppida.
Chester Bennington, Michael Jackson, Tony Vincent, Serj Tankian

Kas sulle meeldib süüa teha ja mis on su lemmiksöök ?
Mulle meeldib süüa teha – eriti meeldivad mulle hiinatoidud ja pastaroad.

Milline näeb välja sinu tavaline argipäev ?
Kui küsimus vihjab mingile rutiinsusele, siis seda minu “tavaline argipäev” küll ei ole. Pigem kirjutan enam-vähem, millistest komponentidest koosneb minu nädal: loengud, bändiproovid, kontserdid, hääleseade, online-küsitluste täitmine, intervjuud, bändi asjade ajamised, koolitööd, klaveri ja kitarri harjutamine.

Taavi, ma loodan et sa võtad seda nüüd huumorina :) Kujutame ette, et näen sind tänaval ja teeksin sulle abieluettepaneku. Kuidas reageeriksid?Tingimus oleks, et kas minuga abielluda või eluks ajaks üksikule saarele minna.Edu Eesti kõige kuumemale kutile
Tee proovi!
Tänud!

Tere Taavi. Kas enne Shanoniga liitumist ka Shanoni muusikat kuulasid?
Teadsin, et nad võitsid Aastahitt 2008 auhinna ja Raadio 2 Aasta Uue Tulija tiitli aga polnud viinud ennast kurssi, mis bändiga reaalselt tegu on. Mõneti on see ka arusaadav, sest Shanon oli enne minu liitumist veel vähe tegutsenud ja polnud jõudnud kuulaja teadvuses kanda kinnitada.

Milliseid Eesti artiste sa kodus olles kuulad? Kui üldse kuulad?
Püüan võimalusel ikka kursis olla, mis ümberringi toimub.