“Räägime muusikast, filmist, teatrist, millest iganes! Tühi ja tähi on ka teretulnud,” seisab Raua
.

“Süsteem toimib väga lihtsalt: lisad lõuna ettepaneku asukoha ja teemaga ning mõni huviline saab anda märku soovist ühineda,” räägib Wannaluchi meeskonna liige Erki Lipre Garage48 üritusel käivitatud startup ideest.

“Idee on inspireeritud Keith Ferrazzi raamatust “Never Eat Alone”, mis räägib sellest kuivõrd oluline edu alus on suhtlemine erinevate inimestega,” lisas Lipre. Projekt on saanud nii Facebooki kui Twitteri fännisaitidel toetajaid üle kogu maailma — näiteks USAst, Leedust, Taanist, Saksamaalt, Tšiilist ja Makedooniast. Facebooki fännisaidil on liitunud juba ligi 700 toetajat.

Reede õhtul sündinud idee on tänaseks saanud Tallinnas partneriteks juba mitmed toitlustuskohad, nende seas Clazz Jazz Club, Silk Sushi Bar, Bossanova Corallo, Fahle Restaurant, Cafe Tao, C’est La Vie, Island Cafe, Cubanita, Ombra, Bonaparte, Chakra, Cafe VS, African Kitchen, SushiCat. 

Garage48 oli üritus julgetele ja aktiivsetele inimestele, kes soovisid end proovile panna ja ühe nädalavahetusega käivitada mõne vahva startup toote või teenuse. Pühapäeval esitasid tiimid IT Kolledžis oma presentatsioonid žüriile, kuhu kuulusid majandus-ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, riskikapitalist Allan Martinson ja teised tuntud isikud.