Jäär

Oled peatumatu ja intensiivne, sul on geniaalne mõistus ja energiline isiksus. Sinu lahkus ja heatahtlikkus panevad su isiksuse veel rohkem särama! Jätad enesekindla mulje isegi siis, kui sa end parasjagu enesekindlalt ei tunne. Äratad inimestes huvi ja kõik tahavad alatasa sinu ümber olla!

Sõnn

Oled armastusväärne ja tood kõikide päevadesse sära ja valgust. Oled äärmiselt lojaalne ja lahke. Sinu peale saab loota ja see ongi sinu suurim tugevus. Inimesed armuvad sinusse koheselt!

Kaksikud

Sinu soe ja lahke süda on tõeline inimestemagnet. Sinust kumab müstilisust, mis teeb sind teiste jaoks äärmiselt huvitavaks. Tõmbad teisi ligi oma mängulisusega.

Vähk

Lähed särama kohe, kui räägid millestki, mis on sulle südamelähedane ning teiste jaoks on see äärmiselt ligitõmbav. Oled ülimalt tundlik hing, sul on romantiku süda, oled lahke ja mõistev. Oled kõikidest tähemärkidest kõige õrnem. No, kellele see siis ei meeldiks?!

Lõvi

Tõmbad inimesed koheselt oma lõbusa isiksusega enda lähedale. Sul on terav loomus ja soe suhtumine. Oled lustlik, kirglik ja sensuaalne. Kui astud tuppa, läheb tuba särama!

Neitsi

Oled kõige lojaalsem tähemärk. Sa ei anna kunagi teiste osas alla, isegi siis, kui nad sulle selleks põhjuse annavad. Oled iseseisev, sinuga käib kaasas rahu ja ilu.

Kaalud

Üllatad inimesi oma sügavusega ja seda peaaegu alati. Sul on soe iseloom ning kui sa naeratad, läheb terve tuba särama!

Skorpion

Oled sihikindel, võluv ja lahke. Oled kirglik ja januned võimu järele. Sinu olekus on midagi müstilist ja see tõmbab inimesi sinu poole. Loomulikult oled sa ka tõeline sõber!

Ambur

Sinu kiiksud on vägagi ligitõmbavad. Inimestele meeldib, et oled avatud ja aus. Vahel võid olla liiga otsekohene, kuid sinu hea huumorimeel ja kirglik isiksus kompenseerivad selle!

Kaljukits

Oled väga enesekindel ja tugev inimene. Sellele vaatamata on sinus olemas ka tundlik pool, mis paneb inimesed sinust huvituma. Võtad ennast sellisena nagu sa oled ja see teeb sinust toreda ja hea sõbra ning jutukaaslase.

Veevalaja

Õpid reegleid vaid selleks, et neid murda ja kellele siis ei meeldiks mässaja? Oled intelligentne ja isegi, kui sa oled laisk, toob elu sulle parimad viljad kandikul ette.

Kalad

Hooliv ja lahke, võluv ja elutark. Inimesed armastavad seda, et suudad igale asjale lahenduse pakkuda ning sul on alati midagi head öelda.

Allikas: Quizcruiser.com