Külastajatel palutakse pöörata tähelepanu ka ürituse ohutuse tagamise nõuetele. Teisipäeval, 20. augustil muudetakse Tallinna Lauluväljaku ümbruses liikluskorraldust ja piiratakse sõidukiirust – suuremad muudatused on: Narva maantee - Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul on sõidukitele peatumine ja parkimine keelatud ning liikumiskiirust piiratud 30 km/tunnis.

Lisaks on Narva maantee lõik Lauluväljaku ümbruses (Smuuli teest kuni Pirita teenid ehk Russalkani) suletud üldiseks liiklemiseks sõidukitele kontserdipäeval alates kella 16.00 - läbi pääsevad vaid ühissõidukid ja eriloa alusel teenindav personal.

Juhtidel palutakse järgida teedele-tänavatele paigaldatud viitasid ja liikluskorraldusvahendeid. Parkimine Lauluväljaku ümbruses saab olema piiratud. Seoses sellega soovitavad kontserdi korraldajad jätta autod koju ja tulla kontserdile ühistranspordiga või jala. Alates 20. augusti hommikust on keelatud peatumine ja parkimine Lauluväljakut ümbritsevatel aladel - Lauluväljaku Mere väravate esisel parkimisalal, Narva maanteel Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul, Valgel tänaval ning osaliselt Smuuli teel Narva mnt ja Liikuri tn vahelisel lõigul.

20.augusti päeval suletakse tavaliiklusele ligipääs ka Joa, Oru, Kuristiku tänavatele ning juurdepääs ka Lauluväljaku Mere värava esisele alale.Parkimisvõimalused on Pirita tee ääres suunaga Pirita poole vastavalt märgistusele ning piiratud ulatuses ka Smuuli teel ning Narva maanteel Lasnamäe suunal. Korraldaja palub Tallinna sõidukijuhtidel olla äärmiselt tähelepanelik, sest Tallinnasse on oodata ligi 25 000 välismaalt tulevat kontserdikülastajat, kes meie liikluses ei pruugi kõige paremini orienteeruda.

Kõikidel liiklejatel eriti aga Lauluväljaku lähistel liiklevatel inimestel tuleb arvestada täiendava ajakulu ning uue sobiliku marsruudi leidmisega. Kuna Robbie Williamsi Tallinna kontserdi lava ülesehitus Lauluväljakul käib mitme päeva jooksul, siis autojuhtidel palutakse olla tähelepanelik ka 17. ja 18. ning 19. augustil, mil Lauluväljaku ümbrusesse on oodata esimesi fänne uudistama. Parkimise ja liikluskorralduse skeemi leiab aadressil www.meeskond.ee.

Tallinna ühistranspordi graafikute kohta saab infot Tallinna linna infotelefonilt 1345. Kontserdi ajal tuleb taksoga sõitjatel arvestada, et päris Lauluväljaku väravate lähedusse taksot tellida on äärmiselt keeruline. Tallinna Lauluväljak avab väravad 20. augustil kell 16:00. Publikule on avatud Mere, Oru ja Mäe väravad.