Alustasin jalgpalliga juba nelja aastaselt. Kes meist ei oleks lapsepõlves tahtnud saada kuulsaks jalgpalluriks? Enamusel meil on kunagi selline salasoov olnud. Jalgpalli meeldib mulle mängida siiamaani, ent mu käed on palju osavamad kui jalad ning seepärast eelistangi jalgpallile korvpalli. Nii see käibki, milles osavam oled, see meeldib rohkem ja sellega tahad rohkem tegeleda. 

Aeg läks edasi ning jalgpall asendus korvpalliga, millega tegelen praegugi regulaarselt. Selle alaga olen isegi nii mõndagi saavutanud, kuid korvpall pole ikkagi minu ala. Ma olen korvpalluri kohta liiga lühikest kasvu. Lühike kasv teeb elu palju raskemaks. Olen selle alaga tegelenud peaaegu kuus aastat ning vaikselt hakkab see pidev treenimine ja võistlemine ära tüütama. Sellepärast peabki oma sportlike tegevusi mitmekesistama. Ei tasu tegeleda päevast päeva ühe alaga. Spordialasid on küll, mida järele proovida.

Korvpalli kõrvalt olen tegelenud ka kergejõustiku ning võrkpalliga. Neis alades mul suuri saavutusi ette näidata pole. Olen kaks korda osalenud “TV10 Olümpiastardi” võistlussarjas, kuid seal ei saavutanud ma midagi märkimisväärset. Võrkpall on väga hea vaheldus korvpallile. Korvpall ja võrkpall on üsna sarnased. Mõlemas alas tuleb hea hüppevõime ning hea kordinatsioon kasuks.

Spordiga tegelemise kõrvalt olen ka noorematele näpunäiteid jaganud. Treeneri elu on ära proovitud. See kestis küll väga vähest aega, aga omamoodi kogemus ikka.

Viimasel ajal olen üritanud oma sportlikke tegevusi mitmekesistada. Tänu Noorte hääles ilmunud artiklile “VIDEO: Üllatavalt osavad trikid lendava taldrikuga”, milles tutvustas üht youtube’i videot , kus mees tegi lendava taldrikuga imelisi trikke, avastasin huvitava youtube’i kanali ”brodiesmith21” ja spordiala nimega ultimate frisbee. Samal kanalil on ka õpetusi ja näpunäiteid arendamaks oma ultimate frisbee oskusi.

Olen alustanud ka poksimisega. Trennis ma küll ei käi, kuid üritan end veidi omalkäel selles alas arendada. Tulevikus tahaks ka mõne võitluskunstiga tutvust teha.

Mõnda aega olen tegelenud ka Free running’uga.  Free running’ut ei saa küll spordialaks nimetada, aga sportlik ajaviide on see igaljuhul. Interneti abiga õpin igasuguseid saltosid ning erinevaid võtteid, et ette jäävaid takistusi kiiremini ületada. See on päris nauditav kui mõni raske salto välja tuleb. Samas võib see ka kunagi kasuks tulla. Mine tea, millised takistused kunagi ees seisavad või kelle eest ära jooksma pead.  Ekstreemsused mulle meeldivad.  Vabal ajal sõidan ka rulaga, aga viimasel ajal on see tegevus unarusse jäänud.

Minu lemmikala on ÜKE ehk üldkehaline ettevalmistus. See on kõige alus ning selles olen ma ka, võrreldes teiste aladega, kõige võimekam. Alustades kätekõverdustest lõpetades tireliga — see on minu ala. Samuti naudin ma laupäeviti jooksmas käimist ning sellele järgnevaid kätekõverduste, kõhulihaste ning teiste harjutuste seeriaid. Selline tervisesport sobib mulle kõige paremini. See tekitab hea enesetunde ning see ei nõua enestohverdavaid pingutusi ning sellele ei järgne ka õhtust peavalu ja rampväsimust.