Helena oli 20-aastane, kui ta läks Inglismaale, et täita oma unistus. Noor neiu soovis teha karjääri modellina. Juhust kasutas ära aga peretuttav, kes pakkus Helenale glamuurset karjääri. Mees veenis Helenat, et tal on Londonis kahtlemata lööki ja ostis isegi lennupileti.

Jõudnud Londonisse, viidi Helena korterisse, kus oli peale tema veel kolm tüdrukut. Peagi selgus aga, et modellindusest polnud juttugi. Järgmisel päeval sunniti teda poseerima seksikates bikiindes ja teda pildistati. Helena tundis end ebamugavalt, ent tal polnud aimugi, et tõeline katsumusterada alles algas.

“Ma olin väga närvis. Ma ei oodanud üldse mitte midagi sellist. Läksin noormehe juurde ja ütlesin talle, et tunnen end ebamugavalt,” rääkis naine. Mees aga andis Helenale tableti ja ütles, et see rahustab teda.

Peale pildiseeriat öeldi Helenale, et ta on nüüd meestele võlgu tuhat eurot korteri eest, 2000 eurot pildiseeria eest ja korteriüür on 500 eurot kuus. Fotod ei jõudnud kunagi aga mingisse portfooliosse, vaid hoopis pornoleheküljele. Iga foto juurde pandi ka hind ja teenus.

Helenale öeldi esialgu, et ta saab oma võla tasa teenida meestele massaaži tehes. Ära võeti naise pass ja öeldi, et ta saab selle tagasi, kui on maksnud oma võla.

Esimesel tööõhtul anti Helenale valget pulbrit ja öeldi, et ta tõmmaku seda ninna, sest see rahustab teda. Kui naine oli aine mõju all, tuli esimene klient ja magas temaga. Peale seda hakkas Helena küll vastu ja ütles, et ta ei maga rohkemate meestega, kuid siis hakkasid ähvardused pihta.

“Mulle öeldi, et kui ma ei tasu oma võlga ja hakkan neile vastu, tapavad nad mu perekonna Rumeenias,” rääkis Helena väljaandele The Sun.

Helenat sunniti töötama bordellis. Ta magas õhtu jooksul mitme erineva võõraga. Tunnihind oli küll 120-150 naela, kuid selle pistsid tasku tema “ülemused”. Helenal tekkis ka kokaiinisõltuvus, mis läks talle päevas ligi 80 naela maksma. Naise “ülemused” maksustasid teda aga kõige eest, mistõttu võlg aina suurenes. Helena pääses vaid tänu ühele kliendile, kellel oli sidemeid allilmaga.