TFW 2011 ametlike järelpidude avaüritus leiab aset täna õhtul klubis Hollywood. Kell 00.30 algaval tulevikutähtede moeshow'l näitavad oma kollektsioone Triinu Jõhve, Karin Kallas ja Olga Jazepova, Eret Kuusk, Artjom Babitski ning Katrina Kaubi. DJ-puldist säravad ja mängivad oma lemmiklugusid moemaailma telgitagused graatsiad Mari Martin, Kaia Triisa ja Janne Klooren.

Homme, 15. septembril tuleb sammud seada Clazzi, kus ilmutavad end moemuusad. Tallinn Dollsi kollektsiooni kannavad DJ Heidy Purga ning imekaunid lauljatarid Anna Põldvee, Marvi Vallaste ja Eva Vaino. Nii silma kui hinge kosutav live-kontsert algab kell 22.30.

Reedel, 16. septembril on Vabanki ja La Senza Lingerie kord. Kell 01.00 astuvad vaatajate ette sensuaalsed tantsijannad ja esitavad kahetunnise glamuurse pesushow. Muusikat valib DJ Margus Kaukes.

Moenädalale paneb väärilise punkti laupäeval, 17. septembril ööklubis Teater toimuv TWF 2011 lõpupidu, kus tuleb esitlusele Kriss Soonik Loungerie luksuslik showetendus „The Desperate Mousewife. Sügis/Talv 2011-12“. Londonis elaval ja töötaval pesudisainer Kriss Soonikul on fänne üle maailma. Nüüd on ka kodupublikul suurepärane võimalus Krissi uuest kollektsioonist osa saada.