See tähendab, et Tallinna Ehituskoolil on Eesti kõige uuem ja kaasaegsem ehitus- , elektri- ja puiduerialade õppebaas.

Tallinna Ehituskool on Tallinnas ja Harjumaal ainus kutsekool kus õpetatakse ameteid, mis on ja jäävad alati vajalikuks, sest peaaegu iga eestlane unistab oma majast, ise valmistatud mööblist või remondib ise korterit. Lisaks on pea igal inimesel soov taastada kuskilt pööningult või vanakraamiturult leitud mööbliesemeid. Taaskasutus on ühiskonnas väga populaarne. Ja kindlasti me teame kõik vähemalt ühte tuttavat, kes on hakanud ise taastama või aidanud sõbral taastada vana talumaja.

Tallinna Ehituskool ei paku seinast seina erialasid, sest oleme pühendunud ehitus-, puidu- ja elektrivaldkonna erialade õpetamisele. Aga kui sulle meeldib oma kätega tööd teha, siis oled väga oodatud meie meeskonda, sest lisaks õppimisele ja oskuste omandamisele peame lugu traditsioonilistest üritustest ning sõbralikust ja turvalisest keskkonnast!

Ehitusviimistleja erialal õppides omandad oskused, et valmistada ette aluspinnad, õpid värvimist, lakkimist, krohvimistöid, plaatimistöid, dekoratiivviimistlust, rullmaterjalidega katmist (nt tapeet).

Üldehitaja ehk kivi- ja betoonkonstruktsioonide ehitaja erialal omandad müürsepatöö üld- ja põhioskused, õpid krohvimis- ja plaatimistöid, kipsplaatide paigaldust, tutvud kaasaegsete ehitustehnoloogiate ja materjalidega. 

Ehituspuusepa erialal omandad oskused puitkarkasside valmistamiseks. Õpid puitpõrandate, treppide, katusekonstruktsioonide ning puitkarkassi ehitamist ja paigaldamist.

Elektriku erialal õppides omandad elektriku põhi– ja üldoskused: juhtmete, kaablite, valgustite, elektrikilpide paigaldamine ja hooldamine.

Tisleri erialal õpid tundma puidu liike ja puitmaterjale, mööblitööstuses kasutatavaid materjale ja tehnoloogiad ning lihtsate mööbliesemete konstrueerimist ja valmistamist. 

Keskkonnatehnika lukksepp paigaldab, hooldab, reguleerib, remondib ja demonteerib ehitiste kütte, vee- ja kanalisatsioonitorustikke ning –seadmeid.

Lisaväärtusena on Tallinna ehituskoolis restaureerimise valdkond. Kui sa oled omandanud esmased oskused ja sind huvitab ajalooliste majade ja esemete hingeelu ning sa väärtustad ajalooliste esemete ja majade taastamist, siis nüüd on sul uus võimalus jätkata õpinguid restaureerimise valdkonnas. See on omaette maailm, kus omandatakse oskused, et taastada nii ajalugu kui ka kultuuri.

Tallinna ehituskoolis on hea õppida, sest:

  • Ehituskoolis õpid endale oskused kogu eluks;
  • Meie õpetame uuemaid tehnoloogiaid kõige kaasaegsemas õppekeskkonnas;
  • Parematel õppijatel on võimalus sooritada praktikat välisriikides;
  • Meie koolis on sõbralikud ja sind alati toetavad töötajad;
  • Meie kool toetab igati sportlikku eluviisi ja pakub erinevaid võimalusi tegelemaks spordiga ka koolimajas;
  • Meie hoolime oma õpilastest ja armastame oma tööd;
  • Sul on võimalik omandada eriala erinevates õppevormides; 
  • Lõpetades ehituskooli on sul alati võimalus edasiõppimiseks kõrgkoolis!

Meie õpilased osalevad erialastel kutsemeistrivõistlustel!

Koolisisesed võistlused
„Noor Meister“ on Tallinnas iga aasta toimuv üleriigiline võistlus, kus kõikide kutsekoolide parimad näitavad oma erialaseid oskusi. Võistluste võitjad saavad lisaks vingetele auhindadele ka vabastuse kutseeksamist. 

Rahvusvahelised võistlused „Euroskills“ ja „Worldskills“ Kõik, kes on osalenud rahvusvahelistel võistlustel, kinnitavad kui ühest suust, et see on elu parim kogemus. Seal tunned, et maailmas on palju ägedaid ja professionaalseid noori, kelle armastuseks on sama eriala, mille oled endale valinud. Sealt saad lisaks hindamatutele kogemustele ka uusi ja lahedaid sõpru.

Meie armastame aktiivset eluviisi!
Meie võtame osa kõikidest Kutsekoolide Spordiliidu poolt korraldatavatest meistrivõistlustest! Me peame lugu erinevate tähtpäevade tähistamisest koolis. Me osaleme iga aasta kutsekoolide suvepäevadel.

Et teie unistused täituksid, siis meie aitame unistuste täitumisele teed rajada! Selleks tuleb uurida Tallinna Ehituskoolis pakutavaid võimalusi, valida välja sobivaim eriala ja asuda ehituskooli õpilaseks.

Sinu Tallinna Ehituskool
www.ehituskool.ee

Jaga
Kommentaarid