Pingutan, et minu looming jõuaks lavalaudadele osavate tantsijate hinge ja liikumise läbi, võtan aega, et oma tööd viimistleda ja puhastada.
Kavatsen omavahel siduda korraldamise ja paberimajanduse millegi kirge ja pühendumust nõudva — tantsuga.

Tuleviku tantsustuudios on ühel kõige olulisemal kohal õpilane — tema tõlgendus valitud hobist, tema ideed ja ettepanekud. Ning see ei tähenda, et juhendaja ei oleks õpilane. Kõik õpivad kõigilt, ning pidevalt käiakse koolitustel, et saada aina paremaks ja paremaks.
Igaühte tunnustatakse, ning iga inimene saab endale vajalikud kogemused ja õppetunnid.

Otse loomulikult ei saa see olema kerge, kuid kõiki mägesid on usuga võimalik liigutada. Mu töö nõuab palju motivatsiooni ja tahtejõudu ning tahes-tahtmata tulevad töökohustused mulle koju kaasa. Kuid kui kõigele läbi rõõmu ja huumori vaadata, pole sellest hullu midagi. Olen õppinud, et uskudes ja TEADES, et kõik sujub, siis nii ka läheb.

Gümnaasiumi lõpetamine on alles ees, kuid juba praegu on mul suur osa soovidest ja eesmärkidest valmis mõeldud ja neist ka pisike, kuid väga oluline osa, saavutatud. Võib öelda, et ma olen saanud jala tantsumaailma ukse vahele. Mul on vaimusilmas tantsusaal, -kavad, -riided, -meik, kõik ja veel hulganisti ideid, ma tean, kuhu võistlustele kandideerida, keda sponsoriks paluda.

Mind viib edasi kindel siht — tantsukool, ning reis selleni tõotab tulla vägagi väljakutseterohke ning põnev. Ma ei sumpa tundmatus vees, vaid olen kindel selles, mida teen.

Lõppude lõpuks tegelen ma millegiga, mis mulle meeldib, ja see ongi kõige olulisem.

ESSEEKONKURSS: Mis on sinu unistuste amet? Auhinnaks piletid 30 Seconds To Mars kontserdile!