1. Olin oma õe ja tema abikaasa ja nende kaheaastase tütrega. Me rääkisime lähedastest, kes on hiljuti ära surnud. Mu õemees näitas pilti oma emast, kes suri autoõnnetuses, kui tema poeg 6-aastane oli. Kui mu õetütar seda pilti nägi, hakkas ta naerma. Küsisime, mis talle nalja pakub ja ta ütles: "See on mu eriline sõber, kes mulle laulab."

2. Kõndisime 3-aastase pojaga surnuaiast mööda ja ta sõnas, et ta vend on seal. Tuletasin talle meelde, et tal pole venda. Ta ütles: "Ei, ema.. minevikust. Siis kui see teine tädi mu ema oli."

3. Kui mu poeg väike oli, rääkisin talle kartulite kasvatamisest. Ta ütles selle peale: "Jah, ma tegin nii, kui ma vana mees olin."

4. Mul oli arstiaeg ja mu ema hoidis mu tütart. Ühel hetkel lausus tütar sõnad: "Oo ei, vanaema. Emme ei tule enam täna. Ta oli raskes-raskes õnnetuses. Ta ei saa meie jurde tulla." Kusjuures, täpselt samal ajal oligi mul väga raske õnnetus, kus peaaegu surin. Perekonda polnud siis veel teavitatud.

5. Mu õde Hailey sündis täpselt kaks kuud pärast seda, kui mu vanaema suri. Kui Hailey ühel hommikul voodist tõusis, teatas ta kõigile, et täna on tema 95. sünnipäev. Kui me üritasime temaga rääkida, hakkas ta nutma ja ütles, et tema pärisnimi on Irene (mu vanaema nimi), mitte Hailey. See kestis terve päeva ja järgmisel hommikul ei mäletanud ta sellest mitte midagi.

6. Kui olin nelja aastane, siis mu ema leidis mind vannitoast, kus uputasin Barbie'sid. Kui ta küsis, mida ma teen, vastasin: "Mees garderoobis ütles, et kui ma seda ei tee, siis on minu kord pea vee all ujuda."

7. „Enne, kui ma siin sündisin oli mul õde eks? Tema ja mu teine ema on nüüd nii vanad... Neil oli kõik korras, kui auto põles, aga mitte minul."

8. Kui mu poeg oli 3 aastat vana, ütles ta mulle, et talle väga meeldib ta uus issi ja et uus issi on väga tore. Kuna mu abikaasa on ta ainuke isa, uurisin ma selle teema kohta oma lapselt veidi lähemalt: „Miks nii?" Ta vastas: " Minu eelmise elu isa oli väga paha. Ta lõi mind noaga selga ja ma surin ära. Aga minu praeguse elu isa meeldib mulle väga. Ta ei teeks mulle kunagi niimoodi."

9. Mu 5aastane uuris, millal ta 23 saab. Ütlesin, et 18 aasta pärast. Ta vastas: "Loodan, et ma enne ära ei sure. Eelmine kord olin ma täpselt nii vana, kui ma taevasse läksin."

10. Mul on mitmeid kordi rasedus katkenud. Tütar ütles: "Kohtusin su lastega, kes surid. Unenäos. Nad tahavad, et sa teaksid, et sa oled hea ema."

11. Kui ma olin väike, näitasin ma puu peale ja ütlesin: "See puu sureb ära." Järgmisel päeval kukkus see puu mu vanaisa auto peale.

12. Mänguväljakul hüüdis tütar mind, et ma tema kummitussõbrale Flossiele kiigel hoogu lükkaks. Flossie oli mu vanavanaema nimi, kes suri enne kui mina sündisin.