Ma teen ennast IGAÜHE ees lolliks. Ma olen vist loll, mul on selline tunne et ei saa mitte millestki aru. PS! pole minna kuskile psühholooogi juurde, kuna elan maakohas. Masendus aina suureneb. Ma nii tahaks midagi teha, aga mida?

Huviringides käin, aga ma teen seda ainult üksi. Pole eriti kellegiga suhelda, kui ainult kirjutada oma märkmikusse ja ainsa sõbrannaga, kes ka väga ei mõista minu olukorda tegelikult. Kooli ka pole nii kerge vahetada, sest lähedal väga ei asu neid rohkem.

Kas mul on kompleksid, et kõik minust halvasti arvavad või on see tõesti nii.. Tunne on selline nagu kõik hoiaks eemale. Kertu,15

Dr Noormann: Täpselt suudaks sinu seisundit hinnata ja aidata ikkagi psühholoog. Pöördu kõigepealt oma perearsti poole masendusseisundi pärast (see on kestev stress või algava depressiooni ilming). Tema suudab diagnoosida ka võimalikku kompulsiivsust (sundmõtted, kompleksid) ning vajadusel suunab Sind psühhiaatri juurde. Psühholoogi juurde perearstid ei suuna, kuid informatsiooni nende vastuvõtuvõimaluste kohta peavad omama küll.

Jaga
Kommentaarid