Maagiat

Aasta viimane päev ja soovideöö. Kes usub, kes ei, aga ikka mõeldakse just aasta viimasel hilisõhtul sellele, et mida sellelt uuelt aastalt siis oodata ja milline ta tulla võiks. No kui tahate teada, siis siin väike maagiatrikk. Ainult täna, ainult teile!

Võtke kuus klaasi. Täitke nad veega. Ühte klaasi pange peotäis meresoola ( soolane ja kibe), teise suhkur (magus elu), kolmandasse sõrmus (kindel suhe), neljandasse pipar (aasta toob vürtsi ja elamusi) viiendasse münt ( rahaõnn) kuues klaas jätke tühjaks (miski ei muutu). Siduge silmad kinni ja las teised segavad klaasid ära. Püüdke tunnetada klaase, milline teid tõmbab ja valige üks välja. Just selliseks teie aasta kujunebki.

Tarskoobist

Jäära kohta ütlevad kaardid, et seksi saab, aga vaimset rahuldust see ei paku. Jäär tahab liiga palju tähelepanu. Sõnnid on energiast tühjad, aga armatseda neile meeldib ja tulevikku vaadata soovivad sel nädalal just nemad, keda Timmer lahkelt ühendust võtma ootab!

Kaksikud lammutavad, rikuvad suhteid ja oma tervist ja neil on tohutu tähelepanuvajadus. Vähid joovad end nädala lõpus purju ja pühapäeval põevad. Lõvi on Lõvi: valmis kõigeks, energiat on. Andke, mis teil anda on, Lõvi võtab kõik vastu!

Neitsi keskendub sel nädalal suhetele. Mõtleb nii praegusele suhtele, kui meenutab lapsepõlve.
Kaalud saavad liblikad kõhtu ja on valmis võtma vastu kõik väljakutsed. Skorpion on ahastuses. Haletseb ennast ja mängib kannatajat, Ambur aga ei oska öelda “ei” ja tunneb, et kõik maailma tööd on tema teha jäänud. Aga kes on süüdi?

Kaljukits naudib oma pingutuste tulemusi. Ilusat reisi! Veevalaja, no lõpuks on teie unistused täitunud, aga tasuta lõunaid ei ole. Kalad mõtlevad elukoha vahetusele.