Maitsvad ja mitmekesised retseptid pannakse kokku koostöös erinevate köögivõlurite ning toiduspetsialistidega, kelle hulgas leidub ka eesti tuntumaid toidublogijaid.

Aegade jooksul on noored ettevõtjad ise kõik retseptid läbi teinud ja maitsnud ning tekkinud on ka omad lemmikud. Näiteks paitas maitsemeeli eriliselt Mari-Liis Iloveri kana veini-koorekastmes. Toidukott ei ole kade retsepti jagama.

Vaja läheb:
kanakoib (4 tk)
sibul (1 tk)
küüslauk (2 küünt)
valge vein (1 dl)
kontsentreeritud tomatipasta (0,5 tl)
rõõsk koor (35%, 1 dl)
Dijoni sinep (0,5 spl)
petersell
riis serveerimiseks
oliiviõli (1 spl)
pipar
sool
või (1 spl)

Tegutse nii:
Maitsesta kanakoivad soola-pipraga.
Kuumuta paksupõhjalise haudepoti põhjas oliivõli ja või ning pruunista kanakintsud.
Lisa hakitud sibul ja küüslauk, kuumuta seda koos kanaga paar minutit. Ära lase sibulal ja küüslaugul kõrbema minna, see rikub kastme pehme ja koorese maitse!

Vala potti vein, lase keema. Lisa tomatipasta, koor ja sinep.

Pane potile kaas peale ja hauta umbes pool tundi vaiksel tulel, kuni kana on hästi pehme ja suussulav.

Kui kana valmis, lisa hautisele maitseroheline, hoia veel 10 minutit kaane all, siis jõuab ürtide maitse ilusti kastmesse imenduda.
Vajadusel maitsesta veel kastet soola-pipraga.

Toidukoti kohta leiad infot SIIT.