10. Sarja "Kodu korda" peaosatäitja Tim Allen veetis 2 aastat ja 4 kuud vangikongis. Muidu eeskujulik kodanik smuugeldas rasketel aegadel narkootikume ja jäi vahele.

9. "Machete" näitleja ja Hollywoodi "pahapoiss" Danny Trejo veetis vanglas 11 aastat. Põhjuseks narkootikumid ja relvastatud röövimine.

8. Laulja Bruno Mars arreteeriti uimastite omamise eest 2010. aastal pärast Las Vegase kontserti.

7. Näitleja Reese Witherspoon arreteeriti 2013. aprillis, kui ta oma mehe vahistamisele vahele segas. Järgmisel päeval näitlejanna vabandas ja ütles, et tal on väga häbi asjade pärast, mis ta korravalvuritele ütles.

6. Laulja Adam Lambert pisteti pokri, kui ta 2011. aasta jõulukuul meie põhjanaabrite juures baaris oma peikaga kaklema läks.

5. Peolembeline pärijanna Paris Hilton läks 45 päevaks trellide taha, kui ta oma katseaega rikkus. Pärast seda on tal veel nipet-näpet seadusega pahuksisse sattumist olnud. Näiteks on teda mõnel korral arreteeritud narkootikumide omamise eest.

4. Näitleja George Clooney, kes nüüd inimõiguste advokaadiga abielus on, suhtub inimõigustesse kirglikult. Tema ja ta isa arreteeriti 2012. aastal, kui nad Washington D.C-s Sudaani presidendi Omar Al-Bashiri vastu protestisid. Viimast süüdistati genotsiidi korraldamises.

3. Katy Perry eksmees koomik Russell Brand arreteeriti 2012. aastal selle eest, et ta väidetavalt fotograafi telefoni haaras ja selle läbi akna viskas.

2. Näitleja ja Hollywoodi pahatüdruku Lindsay Lohani seadusega pahuksisse minemisega on raske järge pidada. Igatahes on ta võõrutusasutuste ja trellide taga vaheldumisi märkimisväärselt aega veetnud. Põhjuseks napsu ja mõnuainete lembus.

1. Noorte iidol Justin Bieber on kui eksinud lambuke, keda valguse poole juhatada tuleb. Ikka kuuleme tema metsikutest pidudest ja sellest, kuidas ta võimuorganitega vastasseisu satub.