10. T.R. Knight
Ameerika näitleja T.R Knight on eestlastele tuntud telesarjast Grey Anatoomia, kus ta mängis George O’Malleyt. Mees avaldas, et on gei 2006. aastal ja abiellus oma kallimaga 2013. aastal.

9. Gillian anderson
Briti-Ameerika näitleja ja kirjanik Gillian Anderson on laiemale avalikkusele tuntud hittsarjast "Salatoimikud". Punapäine näitlejanna sõnas 2012. aastal, et peab ennast heteroseksuaaliks, kuid samas on ta suhtes olnud mitmete naistega. Gilliani sõnul pole sugu armastuses oluline.

8. Victor Garber
Kanada näitleja ja laulja Victor Garber on tuntud mitmetest filmidest ja telesarjast "Alias". Mees elab privaatselt ning oma eraelu kõmuväljaannetele kommenteerida ta ei soovi. Siiski 2012. aastal sõnas ta, et on gei.

7. Holland Taylor
Ameerika näitlejanna Holland Taylor on eestlastele tuntud eelkõige komöödiasarjast "Kaks ja pool meest". 74-aastane Taylor tunnistas oma homoseksuaalsust alles mõned aastad tagasi, kui sõnas, et on suhtes noorema naisega ja kõik tema armastatud on olnud naised.

6. Wentworth Miller
Briti-Ameerika näitleja Wentworth Miller on tuntud vanglasarjast "Põgenemine". Kui aastal 2007 antud intervjuus eitas mees oma homoseksuaalsust, siis kuus aastat hiljem otsustas ta kapist välja tulla.

Ülejäänud viis staari saad teada videost!