1. Getter Jaani saab emaks!

Viimaste päevade kõige populaarsem meelelahutusuudis oli vaieldamatult see, et superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud ja Eestit Eurovisionil esindanud Getter Jaani saab uuel aastal esmakordselt emmeks!

2. Grete Klein on võetud naine.

Endise ilmatüdruku ja "Padjaklubi" näitlejanna Grete Kleini jaoks oli jõululaupäev eriti meeleolukas. Nimelt palus tema elukaaslane Ergo Kuld tema kätt ja varsti emaks saav Klein loomulikult vastas jaatavalt.

3. Meghan ja Kate ilmusid esimest korda pärast tüli avalikuse ette.

Kuigi hertsoginnad Kate ja Meghan nägid ränka vaeva, et näida esimesel jõulupühal avalikkuse ees olles kui vanad sõbrannad, nägi nende käitumise läbi kehakeeleekspert.

4. Silvia Ilves sai neljandat korda emaks

Tšellist Silvia Ilves sai teise jõulupüha varahommikul neljandat korda emaks. "Kokkuvõttes oli kogu action paari tunni pikkune, mida siiski raskeks sünnituseks pidada ei saa," sõnas ta.

5. Kerli Dello saab tuleval aastal vanaemaks

Esimesel jõulupühal teatas tuntud telediktor Kerli Dello, et uuel aastal saab temast juba vanaema.

6. Jaak Madison veetis jõulud koos kauni lauljannaga.

EKRE poliitik Jaak Madison jagas jõululaupäeval Facebookis fotot koos laulja ja näitleja Merit Männistega, kes on ka varem olnud EKRE-ga lähedalt seotud, naine on pakkunud muusikalist meelelahutust skandaalsetel tõrvikurongkäikudel. Samuti andis ta hiljuti välja jõululoo koos EKRE nimekirjas kandideeriva muusiku Brad Jurjensiga.

7. Räppar Beebilõust kinnitas elukaaslase rasedust.

Aastate jooksul seadusega pahuksis olnud räppar Andrus "Beebilõust" Elbing saab tuleval kevadel esmakordselt isaks, ning uhke papa postitas pildi, kus tema elukaaslane Ingrid Mänd näitab mõnusat beebikõhtu.

8. Disney-täht Miley Cyrus abiellus!

Pärast pikka kihlust ja kokku-lahku suhet pani Cyrus lõpuks leivad ühte kappi näitleja Liam Hemsworthiga. Noored tegid enne jõule väikesed pulmad, kuhu olid kutsutud ainult kõige lähedasemad.

9. Jüri Ratas näitas Instagramis, kuidas tema pere jõule peab.

Peaminister oli pühade paiku eriti aktiivne sotsiaalmeedias ja näitas oma rahvale ka oma perekonna tegemisi.

10. Kuninganna kannatus katkes? Elizabeth vihjab oma jõulukõnes skandaalidesse kistud miniatele!

Meghani ja Kate'i tüli kiskus juba nii suureks, et sellele pidi isegi vahele astuma kuninganna isiklikult.