“Baltic Sessioni kaks viimast päeva Nokia Kontserdimajas olid täis uskumatut silmailu ja parimat tänavatantsu. Mõõtu võtsid rahvusvahelisel tasemel tantsijad ning eile hilisõhtul konkurentsirohketes finaalides, jagati välja üle 4000-eurone auhinnafond,” kirjeldas Baltic Sessioni peakorraldaja Joel Juht. “Eriliselt südamesse läks muidugi oma tantsukooli lapse Sabrina võit hip-hopis.“

Võitjad selgusid järgmistes kategooriates:
1. Graffiti — TPM — Neljäkaksnolla (Eestist)
2. Beatbox — Daniel
3. Propdance  — A.C. (Suurbritanniast, grupist: Konoha)
4. Showcase — Jam Crew (Lätist)
5. Runway — Drama Queen (Soomest)
6. Vogue — Ama (Soomest)
7. Krump — Myst (Venemaalt, grupist: Street Kingdom)
8. Locking 2vs2 — Alex & Ice (Venemaalt, grupist: T8)
9. Popping — Dre10 (Poolast)
10. House — Kashmir (Suurbritanniast, grupist: Konoha)
11. Hip-Hop 2vs2 — Ben & Majid (Saksamaalt)
12. Break crew 5vs5 — Submission/Camelot (Eestist ja Lätist)
13. Ultimate bboy 7 to smoke — Shaggy (Lätist, grupist: J Town Rockers)
14. Powermoves — Zevs (Venemaalt, grupist: Zames Crew)
15. Hip-hop kids — Sabrina (Eestist, grupist: JJ-Street)
 
28. ja 29. oktoobril oli kõigil huvilistel võimalik oma silmaga olla tunnistajaks meeliülendavale showle ja Baltikumi vägevaimatele tantsulahingutele Nokia Kontserdimajas. Esmakordselt oli Eestis võimalik näha Vogue ja Runway võistlust, mida käis hindamas moemaailma staar — „Ameerika supermodellide“ instruktor Benny Ninja isiklikult.

Tänavakultuurifestivalil oli lisaks tantsule oma filmiprogramm kinos Artis, graffityvõistlus Sky Park’i hoovis, beat-box esinejad ja BMX trikiratturid afterparty’l.

Tantsuvõistluse žürii koosnes rahvusvaheliselt tunnustatud oma ala proffidest -  Benny Ninja (USA), Caleaf (USA), Storm (GER), Bboy Salo (VE), Bboy Junior (FRA), Bboy Kosto (RUS), Primal (CAN) ja Tip Top (FRA).

Õhtujuhi rollis astus juba kolmandat korda üles MC Aaron Phiri (SWE), kes on räppar ja hip-hop muusika pedagoog. Aaron on ka Rootsi Grammy laureaat.