Gerli Rosenfeld ja Tanel Aavik
Vanusevahe: 20 aastat

Gerli ja temast 20 aastat vanem Aavik olid kihlatud juba aastal 2016, pulm tehti aga alles nüüd. Seltskonnatäht, vabakutseline näitleja ja üritustekorraldaja Gerli töötas varasemalt Nõmme Kalju jalgpalliklubi turunduse valdkonnas, sama jalgpalliklubi juhatuse liige oli ka tema tänane abikaasa Tanel Aavik.

Tanel Padar ja Lauren Villmann
Vanusevahe: 17 aastat

Eelmisel aastal suure skandaaliga Kristel Madisoost lahku läinud muusik Tanel Padar leidis endale peagi kauni ja noore kallima. Mehe uueks kallimaks sai modell ja tänaseks Tartu Ülikooli juura bakalaureuse lõpetanud Lauren Villmann.

Tanelist 17 aastat noorem Lauren on lõpetanud 2015. aastal Tartu Hugo Treffneri gümnaasiumi. Neiu on varemgi avalikkuse silma all olnud, nimelt oli ta üks telemängu "Võta või jäta" kohvritüdrukutest.

Ksenija Balta ja Andrei Nazarov
Vanusevahe: 22 aastat

Järgmisel nädalal sõuavad abieluranda kergejõustikutreener Andrei Nazarov ja kaugushüppaja Ksenija Balta.

"Suur aitäh teile, eks natuke ikka (on ärevus hinges)," lausus Nazarov sel nädalal "Ringvaates". "Pigem tuleb väiksemat sorti pulmapidu," tunnistas mees.

Grete Klein ja Ergo Kuld
Vanusevahe: 12 aastat

Mullu kevadel jahmatas näitleja ja populaarne videoblogija Grete Klein avalikkust ootamatu valikuga, pannes leivad ühte kappi endast 12 aastat vanema teleprodutsendi Ergo Kullaga, kellega teda seni sidus vaid tööalane suhe. Nüüdseks on juba terve Eesti sellega ära harjunud, et Grete ja Ergo on paar — dünaamiline duo ei varja oma armastust ja tundeid

Ilmar Taska ja Hille Karm
Vanusevahe: 15 aastat

Ilmar Taska elukaaslane on kunstnik Hille Karm. Hillet ja Ilmarit nähti esimest korda koos liikumas 2012. aasta sügisel PÖFFi avamisel. Siis ütles Taska Kroonikale, et neil armuafääri pole ning neid seovad tööasjad.

Vaid kuu tagasi tervitas paar enda perekonda kaksikuid, Ilmar oli isaks saamise hetkel 65-aastane, Hille Karm 50-aastane.

Allar Jõks ja Heidi Vilu
Vanusevahe: 16 aastat

Eesti Loodusmuuseumi direktor Heidi Vilu ja jurist Allar Jõks on koos olnud umbes seitse aastat.

Pulmakuupäeva paar pole paika pannud, kuid kindel plaan selleks neil on. "Lubadus on peaaegu teostatud juba, kuid kuupäev on paika panemata," rääkis Heidi Vilu. Paar avaldas augustis, et kihlasõrmus on naisel juba sõrmes, kuid abiellumise kuupäev on paika panemata. "Midagi peab saladuseks ka jääma, et saaks järgmine aasta küsida, kui kaugel see projekt on," kostis Allar Jõks.

Andres Herkel ja Külliki Kübarsepp
Vanusevahe: 19 aastat

Augusti keskpaigas lahvatas skandaal, et riigikogu liige ja Vabaerakonna esimees Andres Herkel saab koos rahvasaadiku ja erakonnakaaslase Külliki Kübarsepaga lapse.

Mis puudutab tema abielu, siis tunnistas Herkel, et sellega on probleeme ja olukorra lahendamiseks on astutud samme. Tema abikaasa ja poeg olevat aga uudisest teadlikud.

Argo Ader ja Maarja Kerner
Vanusevahe: 18 aastat

Eesti üks tuntumaid kulturiste ja personaaltreenereid Argo Aderi abikaasaks on võrkpallur Maarja Ader. Nad tutvusid trennisaalis ning nende armuleek süttis üheskoos trenni tehes.

Sel suvel paar abiellus. "Pisarad langesid kogu tseremoonia aja. Eriti siis, kui üksteisele vandeid lugesime – kumbki ei teadnud enne, mida teine loeb,“ rääkis Maarja.

Liina ja Vahur Kersna
Vanusevahe: 18 aastat

Kersna kohtus endast 18 aastat noorema Liinaga, kui viimane oli veel nooruke ajakirjandust õppiv koolitüdruk. Pärast mõnenädalast tutvust öelnud neiu, et temast saab tulevikus Vahuri naine.
2006. aastal sündis perre poeg Kelvin. Vahurit ja Liinat seob seegi, et mõlemad on sündinud aprilli hakul - Liina 3. ja Vahur 4. aprillil.

Inga ja Toomas Lunge
Vanusevahe: 17 aastat

Näitleja Inga Alliku ja temast seitseteist aastat vanema muusiku Toomas Lunge armulugu algas 2007. aastal kaunilt nagu soe suvepäev. Nad kohtusid, kui Munamäel lavastati malevateemalist näitemängu "Muna EÜE ehk viimane kava"

Elisa Kolk ja Vahur Valgmaa
Vanusevahe: 17 aastat

Kõik sai alguse sellest, kui Vahur lisas Elisa Facebookis sõbraks ja pakkus talle lihtsalt niisama proovimiseks üht oma värsket lugu laulda. “Tegelikult kirjutasin selle loo hoopis kellelegi teisele, aga mõtlesin, et tüdruk nii tahab laulda, lasen ta siis proovida. Ja siis… tema esituses tundus see nii perfektne, et mõtlesin kohe, et tema jääb!” meenutas produtsent.

Mihkel ja Liina Raud
Vanusevahe: 19 aastat

Muusiku ja saatejuhi Mihkel Raua abikaasa ning lapse ema Liina Raud ütles, et armus oma tulevasse kaasasse sealsamas, "Kolmeraudse" stuudios, keset intervjuud, punasel diivanil.

Mihklil on abikaasa Liinaga kaks last, vanem tütar Mirjam ja pesamuna Joosep.

Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere
Vanusevahe: 15 aastat

Evelini sõnul pidurdas ta just vanusevahe tõttu nende suhet päris pikka aega: "Ma ei kahelnud Johanis hetkegi, ta oli minu jaoks täiesti imeline inimene, aga meie vanusevahe on avalikkuse jaoks nii suur. Ilmselt pelgasin alateadlikult, et oleme normist liialt väljas. Meie ühiskonnas pole kombeks, et mees on naisest 15 aastat noorem. Kartsin, et meie kiindumuse võib purustada väline surve, võõraste inimeste negatiivne hinnang, mis võib olla väga valus meile mõlemale. Ei teadnud ka, kuidas Johani vanemad sellesse suhtuvad. Ikka väga põdesin selle pärast ja suutsin Johanigi sel teemal üles erutada," seletas ta intervjuus LP-le.

Tõnis Mägi ja Kärt Johanson
Vanusevahe: 23 aastat

Tõnis Mäge ja tema neljanda abikaasa Kärt Johansoni vanust lahutab enam kui kaks kümnendit. Paaril on kaks ühist last.

Mait Maltis ja Kristel Kirsimaa
Vanusevahe: 25 aastat

Mait ja Kristel kohtusid 1996. aasta septembris laeval Vana Tallinn. Mait käis seal laulmas ja Kristel oli esimest õhtut kruiisiemandana tööl. Mait vaatas, et Kristel on pikkade juustega kena ja sümpaatne tüdruk ning otsustas temaga kontserdipausi ajal lobisema minna.

Ain Agan ja Mai Agan
Vanusevahe: 28 aastat

Sama vaikselt, kui kõlavad Eesti armastatuima džässkitarristi Ain Agani kitarrikeeled, kosis ta 2013. aastal vaid lähimate sõprade teadmisel siinmail üheks parimaks basskitarristiks tituleeritud Mai Jõgi.

Priit Pärn ja Olga Pärn
Vanusevahe: 30 aastat

Joonisfilmide "Kas maakera on ümmargune?", "Aeg maha", "Eine murul" ja paljude teiste teoste autor Priit Pärn, keda peetakse üheks olulisemaks tegijaks tänapäeva animatsioonikunstis, abiellus noore Minskist pärit valgevenelanna Olga Marchenkoga 2008. aastal.

Ignar Fjuk ja Katariina Krjutškova
Vanusevahe: 33 aastat

Arhitekt Ignar Fjuk abiellus Äripäeva ajakirjaniku Katariina Krjutškovaga 2012. aastal. Kroonika andmetel läks Katariina Ignar Fjukiga intervjuud tegema ja usutluse käigus lahvatas armuleek.

Jaan Manitski ja Anneli Urge-Manitski
Vanusevahe: 29 aastat

Kunagise välisministri, ettevõtja ja kunstikoguja Jaan Manitski, kes pani oma rikkusele aluse ansambli ABBA finantsjuhina, naine on vandeadvokaat Anneli Urge-Manitski. Abikaasadel, kelle vanusevahe on 29 aastat, on kaks ühist last.

Enn Tegova ja Katrin Maimik
Vanusevahe: 35 aastat

Eelmisel aastal oma filmirežissöörist abikaasast Andres Maimikust lahku läinud Katrinil sündis mullu Pelgulinna sünnitusmajas tütar – isaks Katrini uus elukaaslane, temast 35 aastat vanem kunstnik Enn Tegova.

Peamiselt hüperrealistlike, sürrealistlike ja mütoloogiliste mõjutustega abstraktset õlimaali viljelev Tegova on värvikas maalikunstnik, kelle suuremõõtmelised, kohati lausa pompoossed tööd maksavad kunstiturul mitmeid tuhandeid eurosid.