Naine ja ta sõber olnud teisele sõbrale sünnipäevapidu planeerides nii kõvasti tülli läinud, et see oli viinud teineteise Facebook'is blokeerimise ja sõbralistist kustutamiseni. Selle peale aga võttis Harris kätte ja süütas kustutaja maja.

Jenniferi sõbralistist kustutanud naine pääses põlevast kodust vigastusteta, süütaja arreteeriti ja ta sai süüdistuse mõrvakatses.

2. Transseksuaalist naine, kes oma poiss-sõpra ründas, sest too oli end Facebook'is "vallaliseks" pannud

William Hanz De Veyra Arresgado (25) avastas oma poiss-sõbraga pubis einestades, et too on naise teadmata enda Facebook'is suhte staatuse "vallaliseks" muutnud. Algas tüli, mis lõppes kohutavalt.

Pubist jõuti koju, kus paari tüli suuremad pöörded võttis. Lõpuks võttis naine välja 20-sentimeetrise noa, käärid ja kahvli, millega ta 16 korda meest haavas.

47-aastasel mehel said tõsiseid vigastusi nii siseelundid, silmad kui nägu.

3. Isa, kes mõrvas oma tütre sõbralistst kustutanud paari

Kui Billy Payne Jr ja ta tüdruksõber Billie Jean Hayworth 30-aastase Jenelle Potteri Facebookis sõbralistidest kustutasid, oli naine sellest veidi löödud. Rohkem ärritunud oli aga ta isa, kes paari selle lükke pärast mõrvata otsustas.

Jenelle isa Marvin "Buddy" Potter oli nii närvis, et tatsas paari koju ja lasi mõlemale kuulid pähe. Vahejuhtumis ei saanud viga nende 8-kuune laps, kelle naaber leidis surnud Billie käte vahelt.

Kohtus tunnistas Marvin, et mõrvas paari Facebookis tehtu pärast ja et ta tütar oli sellest löödud, sest tal olid Payne (kes oli ühtlasi juhuslikult ka Jenelle nõbu) vastu romantilised tunded tekkinud.

4. Mees, kes tappis end, kui ta südame vallutanud neiu ta sõbralistist kustutas

21-aastane Simon Foxley otsustas end üles puua, kui avastas, et ta südame vallutanud neiu ta Facebookis sõbralistist kustutanud oli ning ta seinale "Sure maha!" kirjutas.

Tüdruk oli enne poisi surma teda ka küberkiusanud. Poisi leidsid ta 56-aastane isa ja 18-aastane vend.

5. Isa, kes lubas tütrele Facebook'i konto kustutamise eest 200 dollarit anda

Vanemad, kes tahavad, et nende võsukesed internetis (ja eriti Facebook'is) vähem aega veedaks, peaksid lisaks arvuti ära võtmisega ähvardamisele kaaluma ka seda, mida tegi üks Bostonis pesitsev pere. Nimelt sidus perepea tütrega lepingu, mis kohustas teda paarks kuuks Facebookist eemale hoidma.

14-aastane tüdruk postitas pildi lepingust ka Facebook'i. Isa tunnistas enda blogis, et tegu oli ta tütre ideega, mida ta täielikult toetab.

6. Sait, mis sinu eest su sõbralisti "puhtaks teeb"

Paljudel meist on sadu (võib-olla isegi tuhandeid) Facebook-i sõpru, kes päris-elus nii suured sõbrad polegi. Selle jaoks lõi kunstnik Rafael Lozano-Hemmer "Friend Fracker" saidi, mis töötab kui virtuaalne palgamõrvar.

Ühendades programmi oma Facebook-i kasutajaga analüüsib ta su sõbralisti ja kustutab 1-10 "sõpra", kellega sa (ilmselt) päriselt eriti ei suhtlegi. Kahjuks on sait nüüdseks maha võetud.

7. Ungari peaminister kustutas sõprade seast Rahvusvahelise Valuutafondi

Kui Ungari riik 2012. aastal IMF-ilt (Rahvusvaheliselt Valuutafondilt) laenu saada üritas ning seda ei saanud, kustutas nende peaninister Viktor Orban IMF-i enda Facebook'i sõprade seast. Et asi suure kella külge panna, tegi mees ka avaliku video, kus ta laenuga seotud asjaolusid selgitab. Video riputati IMF-i Facebook'i lehele.

Allikas: Oddee.com